Kaipaatko opasta alv-viidakossa?

Oletko yrityksenne taloushallinnon ammattilainen tai hankinnoista vastaava henkilö? Nostattavatko alv-asiat sinussa paljon avoimia kysymyksiä? Ei hätää, me Intrumilla tarjoamme apua alv-viidakossa selviytymiseen.

Erilaisten hankintojen sekä henkilökunta- ja markkinointikulujen vähennysoikeus arvonlisäverotuksessa on taloudelliseltakin merkitykseltään tärkeä asia monessa yrityksessä, mutta saattaa asiaan perehtymättömälle aiheuttaa epätietoisuutta. Arvonlisäveroasioiden vähennysoikeuteen liittyvissä asioissa sinua opastavat Intrumin alv-koulutuksessa osaavat asiantuntijamme, joille nämä teemat ovat päivittäistä työtä.

Tiedätkö, milloin alv on vähennyskelpoista henkilökuntakulujen osalta? Miten erottaa markkinointikulut edustuskuluista? Esimerkiksi näihin rajanvetoihin löydät tulkinta-apua Intrumin järjestämistä koulutuksista. 

Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen osaat erottaa toisistaan liiketoimintaan liittyvät kulut vähennyskelvottomista kuluista ja tiedät, miten alv:n vähennys kohdistetaan ajallisesti ja tarvittaessa jaetaan. Koulutuksen jälkeen tunnet myös yrityksen maksamien henkilökuntakulujen vähennysrajoitukset ja ymmärrät oman käytön arvonlisäverotuksen periaatteen.

Koulutus soveltuu erityisen hyvin taloushallinnon ammattilaisille, hankinnoista vastaaville sekä yritystapahtumien järjestelyistä ja markkinointikuluista vastaaville.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää:
Puh. 09 2291 1700, vatservices@intrum.com