Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme 

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

Intrumin nimissä huijaussoittoja ja -sähköpostiviestejä

Jos epäilet Inrumin nimissä saamaasi viestiä tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut yhteydenottajalle henkilötietojasi, ilmoita asiasta poliisille.

Eurooppalainen kuluttajien maksutaparaportti 2021

Intrumin vuosittainen Eurooppalainen kuluttajien maksutaparaportti maalaa ristiriitaisen kuvan talouden tilanteesta koronan jälkeen. Kriisillä oli suuri vaikutus kuluttajien maksukäyttäytymiseen.

Koronpandemia on lakannut vaikuttamasta talouteen negatiivisesti

Suomalaiset kuluttajat sanovat, että koronapandemia on lakannut vaikuttamasta tai se ei ole koskaan vaikuttanutkaan negatiivisesti heidän talouteensa. Näin sanoo 39 prosenttia, kun koko Euroopassa vastaava luku on 29 prosenttia.

Työllisyys on pysynyt kutakuinkin samana koronapandemian aikana

Suomalaisten työllisyys on pysynyt kutakuinkin samana koronapandemian aikana. 79 prosenttia sanoi työllisyystilanteensa pysyneen samana koko ajan. Euroopan keskiarvo on 72 prosenttia.

Suomalaiset opettavat taloustaitoja lapsilleen eurooppalaisia enemmän

Suomalaiset kuluttajat välittävät taloustietoa seuraavalle sukupolvelle eurooppalaisia enemmän. 66 prosenttia sanoo käyttävänsä enemmän aikaa lastensa kouluttamiseen terveen talouden periaatteista, kun Euroopan keskiarvo on 57 prosenttia.

Black Friday lähestyy - lähes kaksi kolmesta suomalaisesta ostaa vähemmän kuin ennen pandemiaa edistääkseen kestävää elämäntapaa

Tuore eurooppalinen kuluttajien maksutapatutkimus osoittaa, että kasvava kiinnostus kestävään kehitykseen näkyy suomalaisten kuluttajien ostokäyttäytymisessä ja jo lähes kaksi kolmesta suomalaisesta ostaa vähemmän kuin ennen pandemiaa.

 

Lue lisää


Lataa kuluttajien maksutaparaportti 2021

Saat Suomea ja Eurooppaa koskevat raportit