Intrumin nimissä huijausviestejä ja huijaussivustoja

Intrumin nimissä on lähetetty huijaustekstiviestejä, joissa kehotetaan kirjautumaan muun muassa suomitunnistus.com  ja intrumlasku.com -sivustoille. Kyseiset sivustot ovat huijausverkkosivuja, jolle ei tule kirjautua. Jos epäilet Intrumin nimissä saamaasi tekstiviestiä, sähköpostia tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos olet antanut huijausviestin yhteydessä henkilötietojasi väärälle taholle tai kirjautunut huijaussivustolle, ilmoita asiasta poliisille.


Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

 

Nordic Debt Collection -analyysi 2022

Pohjoismaisten kotitalouksien ja yritysten maksukyky on vahvistunut koronaepidemian puhkeamisen jälkeen. Sekä perintätapausten määrä että koko Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Ruotsissa oli joulukuun 2021 lopussa keskimäärin 20 prosenttia pienempi kuin pandemian alkaessa maaliskuussa 2020. Laskussa ovat mukana sekä kotitaloudet että yritykset.

Pandemian aikana kuluttajien ja yritysten maksuvaikeudet vähentyneet

Huolimatta pandemian aikana tapahtuneista supistuksista ja työttömyyden lisääntymisestä, pohjoismaisten kotitalouksien ja yritysten maksukyky on vahvistunut koronaepidemian puhkeamisen jälkeen.

Rajoitukset lisäsivät säästöjä

Koronapandemian aikana hallituksen rajoitukset ja tartuntapelko rajoittivat kulutusmahdollisuuksia, jolloin kotitalouksien säästöt lisääntyivät.

Yritysten perinnän tarve ja konkurssit vähentyneet

Sekä perintätapausten määrä että koko Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Ruotsissa oli joulukuun 2021 lopussa keskimäärin 20 prosenttia pienempi kuin pandemian alkaessa maaliskuussa 2020. Luvussa ovat mukana sekä kotitaloudet että yritykset.


Lataa Nordic Debt Collection -analyysi 2022