Intrumin nimissä huijaussoittoja ja -sähköpostiviestejä 

Jos epäilet yhteydenottoa huijaukseksi, kirjoita muistiin puhelun tiedot ja ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut yhteydenottajalle henkilötietojasi, ilmoita asiasta poliisille.

Webinaarit ja ajankohtaiskatsaukset

Webinaarit ja ajankohtaiskatsaukset

Tutustu luotonhallinnan ajankohtaisiin teemoihin asiantuntijoidemme kertomana. Täältä löydät myös tallenteet jo pidettyihin webinaareihimme.

Luotonhallintawebinaari

Jos vastaat yrityksesi luotonhallinnasta, tervetuloa päivittämään tietosi luotonhallinnasta, Webinaari on tarkoitettu muun muassa talous- ja rahoitusjohtajille, luottopäälliköille ja muille myynnin sekä luotonhallinnan parissa työskenteleville.

Webinaaritallenne

Webinaaritallenne

Webinaari: Olemmeko tienhaarassa - miltä taloudellinen tilanne näyttää?

Tervetuloa kuulemaan katsauksemme Pohjoismaiden talouskehityksestä perintätoimeksiantojen ja luotonhallinnan näkökulmasta. Webinaarissa Intrum Skandinavian pääanalyytikko Morten Trasti käsittelee nykyistä taloudelista tilannetta sekä miten yritysten ja kotitalouksien maksuongelmat kehittyvät. Kuulet myös mitä yritysten kannattaa sen perusteella huomioida lähitulevaisuudessa.

Webinaaritallenne

Webinaari - Kansainvälinen perintä käytännössä

Tervetuloa maksuttomaan webinaariimme kuulemaan asiantuntijoitamme, miten perintä onnistuu ulkomailla?

Webinaaritallenne

Uusi perintälaki 2022

1.5.2022 tuli voimaan perintälaki, joka toi selkeät ja pysyvät rajat kohtuulliselle yritysperinnälle. Tervetuloa mukaan Intrumin & Azetsin yhteiswebinaariin, jossa saat hyvän käsityksen perintäprosessista ja perinnästä osana luotonhallintaa.

Webinaaritallenne

Kansainvälisen arvonlisäverotuksen ajankohtaiskatsaus

Tule päivittämään tietosi kansainvälisestä arvonlisäverotuksesta. Intrumin Arvonlisäveropalveluiden asiantuntija Pauli Rahikainen käy webinaarissamme läpi EU:n arvonlisäverojärjestelmän pääperiaatteita ja kansainvälistä liiketoimintaa harjoittavien yritysten yleisimpiä arvonlisäverohaasteita.

Webinaaritallenne

Yrityksen maksukyvyttömyysmenettely

Miten toimitaan kun yritys todetaan maksukyvyttömäksi? Intrumin lakimies Sakari Linna käy webinaarissa läpi, mitä perintäprosessissa tulee ottaa huomioon, kun yritysasiakas todetaan maksukyvyttömäksi. Osallistumalla webinaariin tiedät mm. määritelmät, mitä laki sanoo velkojan ja valallisen oikeuksista ja velvollisuuksista.

Webinaaritallenne