Webinaarit ja ajankohtaiskatsaukset

Webinaarit ja ajankohtaiskatsaukset

Tutustu luotonhallinnan ajankohtaisiin teemoihin asiantuntijoidemme kertomana. Täältä löydät myös tallenteet jo pidettyihin webinaareihimme.

Kansainvälisen arvonlisäverotuksen ajankohtaiskatsaus

Tule päivittämään tietosi kansainvälisestä arvonlisäverotuksesta. Intrumin Arvonlisäveropalveluiden asiantuntija Pauli Rahikainen käy webinaarissamme läpi EU:n arvonlisäverojärjestelmän pääperiaatteita ja kansainvälistä liiketoimintaa harjoittavien yritysten yleisimpiä arvonlisäverohaasteita.

Webinaaritallenne

Yrityksen maksukyvyttömyysmenettely

Miten toimitaan kun yritys todetaan maksukyvyttömäksi? Intrumin lakimies Sakari Linna käy webinaarissa läpi, mitä perintäprosessissa tulee ottaa huomioon, kun yritysasiakas todetaan maksukyvyttömäksi. Osallistumalla webinaariin tiedät mm. määritelmät, mitä laki sanoo velkojan ja valallisen oikeuksista ja velvollisuuksista.

Webinaaritallenne

Laskurahoituksella tukea liiketoimintaan

Kuilu maksuehtojen ja todellisten maksuaikojen välillä on kasvanut erityisesti yritysten välisessä kaupassa. Live-webinaarissa 30.3. tarjosimme ajankohtaisen tietoiskun yritysten maksukäyttäytymisestä ja kerroimme, kuinka nykyaikainen Laskurahoitus voi auttaa yrityksiä kassankierron tehostamisessa sekä riskien hallinnassa. Saat katsottua webinaaritallenteen alla olevasta linkistä.

Webinaaritallenne

Luotonhallintawebinaari

Jos vastaat yrityksesi luotonhallinnasta, tervetuloa päivittämään tietosi luotonhallintawebinaariin. Webinaari on tarkoitettu muun muassa talous- ja rahoitusjohtajille, luottopäälliköille ja muille myynnin sekä luotonhallinnan parissa työskenteleville henkilöille. Luotonhallintawebinaari sisältyy asiakkaidemme vuosisopimukseen, mutta vaikka et vielä olisikaan asiakkaamme, tervetuloa mukaan. Osallistumismaksu on 95 eur + alv. Lisätietoja: koulutus@intrum.com.

Webinaaritallenne

Uusi perintälaki 2022

1.5.2022 tuli voimaan perintälaki, joka toi vihdoin selkeät ja pysyvät rajat kohtuulliselle yritysperinnälle. Tervetuloa mukaan Intrumin & Azetsin yhteiswebinaariin, jossa saat hyvän käsityksen perintäprosessista ja perinnästä osana luotonhallintaa.

Webinaaritallenne