Intrumin nimissä huijausviestejä ja huijaussivustoja

Intrumin nimissä on lähetetty huijaustekstiviestejä, joissa kehotetaan kirjautumaan muun muassa suomitunnistus.com,  intrumlasku.com ja suomiturvallisuus.com -sivustoille. Kyseiset sivustot ovat huijausverkkosivuja, jolle ei tule kirjautua. Jos epäilet Intrumin nimissä saamaasi tekstiviestiä, sähköpostia tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos olet antanut huijausviestin yhteydessä henkilötietojasi väärälle taholle tai kirjautunut huijaussivustolle, ilmoita asiasta poliisille.

 

Webinaarit ja ajankohtaiskatsaukset

Webinaarit ja ajankohtaiskatsaukset

Tutustu luotonhallinnan ajankohtaisiin teemoihin asiantuntijoidemme kertomana. Täältä löydät myös tallenteet jo pidettyihin webinaareihimme.

Luotonhallintawebinaari

Jos vastaat yrityksesi luotonhallinnasta, tervetuloa päivittämään tietosi luotonhallinnasta, Webinaari on tarkoitettu muun muassa talous- ja rahoitusjohtajille, luottopäälliköille ja muille myynnin sekä luotonhallinnan parissa työskenteleville.

Webinaaritallenne

Webinaari perinnän kehityksestä: Inflaatiosta korkoihin

Tervetuloa kuulemaan katsauksemme Pohjoismaiden talouskehityksestä perintätoimeksiantojen ja luotonhallinnan näkökulmasta. Webinaarissa Intrum Skandinavian pääanalyytikko Morten Trasti käsittelee nykyistä taloudelista tilannetta sekä miten yritysten ja kotitalouksien maksuongelmat kehittyvät.

Webinaaritallenne

Yrityksen maksukyvyttömyysmenettely

Miten toimitaan kun yritys todetaan maksukyvyttömäksi? Intrumin lakimies Sakari Linna käy webinaarissa läpi, mitä perintäprosessissa tulee ottaa huomioon, kun yritysasiakas todetaan maksukyvyttömäksi. Osallistumalla webinaariin tiedät mm. määritelmät, mitä laki sanoo velkojan ja valallisen oikeuksista ja velvollisuuksista.

Webinaaritallenne