Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme 

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

Intrumin nimissä huijaussoittoja ja -sähköpostiviestejä

Jos epäilet Inrumin nimissä saamaasi viestiä tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut yhteydenottajalle henkilötietojasi, ilmoita asiasta poliisille.

Webinaarit ja ajankohtaiskatsaukset

Webinaarit ja ajankohtaiskatsaukset

Tutustu luotonhallinnan ajankohtaisiin teemoihin asiantuntijoidemme kertomana. Täältä löydät myös tallenteet jo pidettyihin webinaareihimme.

Webinaari kansainvälisestä arvonlisäverotuksesta

Mikä mietityttää kansainvälisessä arvonlisäverotuksessa? Tule webinaariin kuulemaan asiantuntijamme pohdintaa yleisimmistä vastaan tulevista kysymyksistä.

28 toukokuuta 2024
Webinaari

Luotonhallintawebinaari

Jos vastaat yrityksesi luotonhallinnasta, tervetuloa päivittämään tietosi luotonhallinnasta, Webinaari on tarkoitettu muun muassa talous- ja rahoitusjohtajille, luottopäälliköille ja muille myynnin sekä luotonhallinnan parissa työskenteleville.

Webinaaritallenne

Webinaari perinnän kehityksestä: Inflaatiosta korkoihin

Tervetuloa kuulemaan katsauksemme Pohjoismaiden talouskehityksestä perintätoimeksiantojen ja luotonhallinnan näkökulmasta. Webinaarissa Intrum Skandinavian pääanalyytikko Morten Trasti käsittelee nykyistä taloudelista tilannetta sekä miten yritysten ja kotitalouksien maksuongelmat kehittyvät.

Webinaaritallenne

Kansainvälisen arvonlisäverotuksen tietoisku

Tule kuulemaan kansainvälisen verotuksen ajankohtaiskatsaus – miten alv:n digipaketti VIDA muuttaa EU:n arvonlisäverotusta? Arvonlisäveropalveluiden asiantuntijamme Pauli Rahikainen antaa myös katsaukset uusiin veroihin ja raportointivaatimuksiin.

Webinaaritallenne

Yrityksen maksukyvyttömyysmenettely

Miten toimitaan kun yritys todetaan maksukyvyttömäksi? Intrumin lakimies Sakari Linna käy webinaarissa läpi, mitä perintäprosessissa tulee ottaa huomioon, kun yritysasiakas todetaan maksukyvyttömäksi. Osallistumalla webinaariin tiedät mm. määritelmät, mitä laki sanoo velkojan ja valallisen oikeuksista ja velvollisuuksista.

Webinaaritallenne