Intrumin nimissä huijausviestejä ja huijaussivustoja

Intrumin nimissä on lähetetty huijaustekstiviestejä, joissa kehotetaan kirjautumaan muun muassa suomitunnistus.com  ja intrumlasku.com -sivustoille. Kyseiset sivustot ovat huijausverkkosivuja, jolle ei tule kirjautua. Jos epäilet Intrumin nimissä saamaasi tekstiviestiä, sähköpostia tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos olet antanut huijausviestin yhteydessä henkilötietojasi väärälle taholle tai kirjautunut huijaussivustolle, ilmoita asiasta poliisille.


Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

 

Pankit ja rahoituslaitokset

Vastuullinen luotonhallinnan kumppani

Lataa White Paper: Banking and Finance

Oletko varautunut pankki- ja rahoitusalan haasteisiin vuonna 2023? White Paper: Banking and Finance sukeltaa siihen, kuinka korkea inflaatio, erot talouslukutaidoissa sekä sukupuolten väliset erot vaikuttavat maksuviivästysten ja -käyttäytymisen taustalla.

 

Lataa englanninkielinen julkaisumme ja tiedät, kuinka eurooppalaiset pankit ja rahoituslaitokset selviytyvät näistä haasteista samalla kun hallitsevat riskejä ja etsivät kasvumahdollisuuksia.

Miten pankit saavat luotettavaa tietoa luottopäätöksen tueksi?

Luotonantajien on tällä hetkellä vaikea saada luotettavia tietoja luottopäätöksen tueksi. Pankeilla ja muilla luottolaitoksilla on käytössään vain julkinen maksuhäiriörekisteri omien asiakasrekisterien lisäksi. Miten tulevaisuudessa voidaan siis hallita luottoriskejä, lisätä myyntiä turvallisesti ja toimia vastuullisesti?

 

Lue koko artikkeli


Miksi valita Intrum?

Markkinoiden laajimmat luotonhallintapalvelut


Kehittyneimmät teknologiat


Vastuullinen toimija


Vankka projektiosaaminen


“Markkinajohtajana Intrum tarjoaa pitkän aikavälin sitoutumisen, mittakaavaedut, kyvyt ja resurssit ollakseen ihanteellinen kumppani auttamaan pankkeja ja rahoitusyrityksiä saavuttamaan strategiset tavoitteensa.”

Matteo Saviotti, Banking & Financial Services Industry Manager

Haluatko kuulla lisää luotonhallinnan palveluistamme?

Ota yhteyttä myyntiimme.