Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme 

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

Intrumin nimissä huijaussoittoja ja -sähköpostiviestejä

Jos epäilet Inrumin nimissä saamaasi viestiä tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut yhteydenottajalle henkilötietojasi, ilmoita asiasta poliisille.

Taloudellisen hyvinvoinnin barometri 2022

Taloudellisen hyvinvoinnin barometri antaa kokonaisvaltainen näkemyksen siitä kuinka kuluttajat 24 Euroopan maassa hoitavat henkilökohtaista talouttaan, sijoittaen maat asteikolle 1-24.

Taloudellisen hyvinvoinnin barometri 2022

Suomi putosi kokonaistuloksissa hieman, kahdeksannelta sijalta kymmenenneksi. Suomi pitää kuitenkin jo kolmatta vuotta peräkkäin kärkisijaa talouslukutaidossa ja suomalaisten sijoitukset maksukyvyssä (12.) ja säästämisessä tulevaisuutta varten (20.) säilyivät samalla tasolla verrattuna vuoteen 2020.

 


Saksa, Itävalta ja Sveitsi sijoittuvat kärkisijoille

Tämänvuotisen barometrin parhaat suoriutujat kokonaistuloksissa ovat Saksa, Itävalta ja Sveitsi.

Etelä-Eurooppa elpyy vähitellen

Näemme vähäistä elpymistä Etelä-Euroopassa ja kreikkalaiset ovat huolissaan hitaasta elpymisestä.

Dynaaminen taloudellinen tilanne

Yritysten ja kotitalouksien on kestettävä jälleen yksi talousmyrsky ja taloudellinen tilanne tulee heikkenemään niillä, jotka eivät ole päässeet pandemian jälkeen jaloilleen.

“Ottaen huomioon viimeisimmät maailmantapahtumat, kuten Ukrainaan hyökkäyksen, voimme odottaa monien kuluttajien taloudellisen tilanteen huonontuvan. Monien on asetettava etusijalle laskujen ja ruuan maksaminen velkojen takaisinmaksun sijaan.”

Anna Zabrodska, Seniori ekonomisti, Intrum

Lataa Taloudellisen hyvinvoinnin barometri 2022

Saat 24 Euroopan maata koskevan yhteenvedon.