Intrumin nimissä huijausviestejä ja huijaussivustoja

Intrumin nimissä on lähetetty huijaustekstiviestejä, joissa kehotetaan kirjautumaan muun muassa suomitunnistus.com,  intrumlasku.com ja suomiturvallisuus.com -sivustoille. Kyseiset sivustot ovat huijausverkkosivuja, jolle ei tule kirjautua. Jos epäilet Intrumin nimissä saamaasi tekstiviestiä, sähköpostia tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos olet antanut huijausviestin yhteydessä henkilötietojasi väärälle taholle tai kirjautunut huijaussivustolle, ilmoita asiasta poliisille.

 

Me olemme Intrum

Millaista sinusta olisi työskennellä yrityksessä, jonka tarkoituksena on viitoittaa tietä kuluttajille ja yrityksille kohti tervettä, kestävää taloutta?

Entä millaista on työskennellä organisaatiossa, jossa kaikki ponnistelevat yhteisen päämäärän eteen toisiaan tukien ja samalla rehdisti kilvoitellen entistä paremman työyhteisön ja sitä kautta asiakaskokemuksen luomiseksi?

Me Intrumilla koemme, että työmme on merkityksellistä. Toimivat luottomarkkinat ovat modernin yhteiskunnan perusedellytys, jotta ihmiset ja yritykset voivat käydä keskenään tehokkaasti ja vastuullisesti kauppaa. Kun yritykset saavat maksunsa ajallaan, ne voivat investoida kasvuun ja luoda uusia työpaikkoja, mikä hyödyttää koko yhteiskuntaa. Taloudellinen toimeliaisuus auttaa kuluttajia nousemaan velkaongelmistaan ja parantaa heidän elämänlaatuaan ja taloudellista hyvinvointia.

Toteuttaaksemme tätä tarkoitusta etsimme joukkoomme ihmisiä, jotka jakavat arvomaailmamme, ovat näkemyksellisiä ja valmiita haastamaan totuttuja toimintatapoja sekä laittamaan itsensä peliin yhteisen hyvän vuoksi. Tunnistatko itsesi?

Vastapainoksi tarjoamme alan markkinajohtajana monipuoliset mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä eri alojen huippuosaajaksi mitä moninaisimmissa rooleissa mutta ennen kaikkea kulttuurissa, joka pohjautuu arvoillemme Empathy, Ethics, Dedication ja Solutions. 

Oletko sinä seuraava intrumlainen? Katso avoimet työpaikat ja hae mukaan!