Intrumin nimissä huijaussoittoja ja -sähköpostiviestejä 

Jos epäilet yhteydenottoa huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut yhteydenottajalle henkilötietojasi, ilmoita asiasta poliisille.

Palvelut kumppaneillemme

Reilua ja vastuullista yhteistyötä kumppaneiden kanssa

Teemme yhteistyötä yli 21 000 yrityksen kanssa.

Yhteiset liiketoiminnalliset tavoitteet jälleenmyyjien kanssa

Tarjoamme kumppaniverkostomme kautta asiakkaille paitsi ensiluokkaisia luotonhallinnan ratkaisuja myös tutkitusti ylivertaista asiakaspalvelua. Autamme niin pieniä kuin suuria yrityksiä ja yhteisöjä luotonhallinnassa sekä heidän asiakkaitaan selviytymään veloistaan. Tarjoamme ratkaisuja maksuvaikeuksiin ja autamme siten myös ehkäisemään ylivelkaantumista. Aktiivisella ja vastuullisella sidosryhmätyöllä edistämme alan vastuullista luotonantoa ja pidämme talouden rattaat pyörimässä terveellä tavalla.

Lue lisää › Yhteiset liiketoiminnalliset tavoitteet jälleenmyyjien kanssa

Asiakasyritysten rahankierto nopeutuu ja mahdollistaa liiketoiminnan kasvun.

Aineistovälityskumppaneiden avulla tarjoamme asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa sopivat ratkaisut

Hyvin hoidettu ja asiakaslähtöinen laskujen ja dokumenttien välitys tehostaa tutkitusti asiakkaidemme taloushallintoa sekä tarjoaa haluttuja jakelukanavavaihtoehtoja vastaanottajille. Yhteistyössä aineistovälityskumppaneiden kanssa tarjoamme asiakkaillemme alati kehittyvässä ympäristössä uusimmat ja asiakastarpeisiin parhaiten soveltuvat ja joustavat ratkaisut.

Lue lisää › Aineistovälityskumppaneiden avulla tarjoamme asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa sopivat ratkaisut

Kysy jäseneduista.

Jäsenetukumppaniemme jäsenet saavat luotonhallinnan palvelut edullisemmin

Teemme yhteistyötä muun muassa Helsingin, Espoon ja Vantaan yrittäjäjärjestöjen sekä Taloushallintoliiton kanssa. Jäsenetukumppaniemme jäsenet saavat tietoa ja luotonhallinnan palveluja jäsenetuhintaan.

Lue lisää › Jäsenetukumppaniemme jäsenet saavat luotonhallinnan palvelut edullisemmin

Miksi valita Intrum kumppaniksi?

Globaali toimija ja paikallinen yhteistyökumppani


Kaikki luotonhallinnan ratkaisut


Tutkitusti toimialan paras asiakaspalvelu


Luotettava, reilu ja vastuullinen kumppani


Kiinnostaako kumppaniyhteistyö kanssamme?

Autamme asiakkaitasi ja sinua menestymään.


Kysymyksiä ja vastauksia

FAQ Kumppanuuspalvelut | Intrum

Mitä hyötyä kumppanuudesta on?

Kumppanuus kanssamme parantaa ja syventää suhdettasi asiakkaisiisi, kun voit tarjota heille tunnetun ja luotettavan kumppanin kautta lisäarvopalveluja. Turvaamme sinun ja asiakkaidesi liiketoiminnan jatkuvuuden tehokkailla luotonhallinnan palveluilla ja varmistamalla vakaan kassavirran. Luotonhallinnan palvelumme mukautuvat asiakkaiden tarpeisiin. Näin asiakkaasi voivat keskittyä tärkeimpään eli oman liiketoimintansa kasvattamiseen.

Meillä on Suomessa yli 15 vuoden ajalta vahvaa osaamista kumppanuustoiminnasta sekä globaalin yrityksen laajat verkostot. Olemme luotettava ja vastuullinen kumppani, joka tarjoaa paitsi kattavat luotonhallintapalvelut myös vahvaa markkinointiviestinnällistä tukea yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Yhteistyö kanssamme lisää yrityksenne näkyvyyttä Intrumin markkinointikanavissa. Haluamme myös jatkuvasti kehittää kumppanuustoimintaamme. Erityyppiset tutkimukset kumppanuusratkaisujen hyödyistä ja toimivuudesta ovat meille tärkeitä korkean laadun ja kilpailukyvyn ylläpitämiseksi.

Kumppaniyhteistyöllä tarjoatte asiakkaillenne parempaa ja kattavampaa palvelua kuin yksin toimimalla. Vastuullisella yhteistyöllä pidämme talouden rattaat pyörimässä terveellä tavalla.

Mitä asiakkaamme hyötyvät siitä, että kumppanimme on jatkossa Intrum?

Intrum on luotonhallinta-alan markkinajohtaja, luotettava ja vastuullinen kumppani. Olemme globaali toimija, mutta paikallinen yhteistyökumppani. Intrumin yli 112 vuoden historia perinnästä tarjoaa ainutlaatuista osaamista maksamisen ja luottotietojen saralta. Intrumille myönnettiin ensimmäisenä perintätoimistona maailmassa ISO 9001-laatusertifikaatti vuonna 1993 ja siitä lähtien toimintamme on täyttänyt kyseisen standardin mukaiset vaatimukset. Asiakkaasi voivat luottaa palvelujemme laatuun, sillä laatusertifikaatti on tae varmasta ja tasalaatuisesta toiminnasta.

Yhteistyön ansiosta voitte palvella asiakkaitanne entistä paremmin ja tuoda markkinoiden laajimmat luotonhallintapalvelut helposti heidän käyttöönsä. Kun solmitte esimerkiksi kanssamme perintäsopimuksen, Intrum hoitaa asiakkaidenne erääntyneiden laskujen joko muistuttamisen ja perinnän tai ainoastaan perinnän siten, että asiakkaidenne asiakassuhde omiin asiakkaisiinsa säilyy hetkellisistä maksuvaikeuksista huolimatta. Asiakkaanne saavat halutessaan käyttöönsä täysin automatisoidun prosessin ja voivat Intrum Web -verkkopalvelussa seurata perintään siirtyvän laskun tilannetta.  Asiakkaanne voivat keskittyä oman liiketoimintansa kasvattamiseen, kun kauttanne tarjottu lisäpalvelu Intrumin perintäpalveluista on helppoa ja tehokasta. Intrumin tutkitusti ylivertainen asiakaspalvelu varmistaa, että sinua ja asiakkaitasi palvellaan asiantuntevasti ja kunnioittavasti asiakkaan toivomassa kanavassa. Myös lakiasiainosastomme asiantuntijat ovat tarvittaessa käytettävissä.

Mitä palveluja Intrum tarjoaa?

Kumppanin asiakkaat saavat yhden kumppanin kautta markkinoiden laajimmat luotonhallinnan palvelut:

Tutkitusti ylivertainen asiakaspalvelumme varmistaa, että sinua ja asiakkaitasi palvellaan asiantuntevasti ja kunnioittavasti toivotussa kanavassa. Lue lisää ratkaisuistamme >>

Mitä kumppanuuden aloittaminen Intrumin kanssa vaatii ja pitääkö asiakkaidemme tehdä jotain?

Mikäli yrityksellänne ja Intrumilla on olemassa oleva järjestelmäintegraatio, kumppanuus voidaan aloittaa heti sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Perintäpalvelussa asiakkaidenne laskut siirtyvät Intrumin perintäpalveluun perintäprofiilin mukaan. Palveluntarjoajan muutos vaatii asiakkailtanne sopimuksen ja tunnistautumisen. Sopimus voidaan tehdä ensin tai vasta ensimmäisen perintään siirtyneen laskun yhteydessä. Kun asiakkaanne tekee sopimuksen ja hoitaa tunnistautumisen, Intrumin palvelut kytkeytyvät päälle ja asiakas saa tunnukset Intrum Web -verkkopalveluun. Asiakas saa saatavansa tilille, mikäli perintä onnistuu. Haastavissa tapauksissa asiakkaan pitää ottaa kantaa siirrytäänkö oikeudelliseen perintään, ellei näistä ole sovittu jo etukäteen.

Intrumilla on omat standardirajapinnat, mutta olemme joustavia ja voimme räätälöidä rajapintoja asiakastarpeen mukaan. Jos yhteistä rajapintaa ei vielä ole, kehitystiimimme auttaa IT-projektin tehokkaassa käynnistämisessä ja sen loppuun viemisessä. Käyttöönoton toteutamme taustalla niin, että vaikutukset päivittäiseen työhön ovat mahdollisimman vähäiset. Asiantuntijamme tukevat eri luotonhallinnan palveluiden käyttöönottoa ja saat käyttöösi selkeät ohjeet palveluiden käyttöön liittyen. 

Joudunko vaihtamaan laskutus- tai taloushallinto-ohjelmani?

Käytössäsi olevan järjestelmän vaihtoa ei tarvita. Tyypillisesti palvelut saadaan helposti käyttöön järjestelmäintegraatioita hyödyntämällä. Meiltä löytyy valmiita integraatioita useisiin eri järjestelmiin, mitkä mahdollistavat nopeat käyttöönotot.

Voit hoitaa laskutuksen kuten ennenkin. Saamme käyttöömme kopion laskuaineistosta ja tuotamme tietojen avulla valitsemasi luotonhallintapalvelut.

Tuleeko kaikille asiakkaillemme tunnukset Intrum Web -verkkopalveluun?

Kaikki kumppaneidemme asiakkaat saavat tunnukset Intrum Webiin. Intrum Web palvelee asiakkaitasi 24/7. Verkkopalvelun kautta voi rekisteröidä uusia toimeksiantoja, seurata avoimia saatavia, tulostaa raportteja ja lähettää viestejä meille. Järjestämme myös maksuttomia koulutuksia järjestelmän käytöstä ja erilaisista raportointimahdollisuuksista läpi vuoden.

Olen kiinnostunut kumppanuusyhteistyöstä. Mihin minun pitää ottaa yhteyttä?

Ole rohkeasti yhteydessä niin katsotaan yhdessä, kuinka voimme auttaa asiakkaitasi ja sinua menestymään. Kumppanuuskysymyksissä sinua auttaa Juha Pihlajamäki, kehitysjohtaja, Intrum Oy. Tavoitat hänet sähköpostilla: etunimi.sukunimi@intrum.com. Voit myös täyttää verkkosivuilla Palvelut kumppaneillemme -osiossa olevan yhteydenottopyyntölomakkeen, niin palaamme sinulle pikimmiten.

Ajankohtaista kumppanuuksissa: