Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme 

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

Intrumin nimissä huijaussoittoja ja -sähköpostiviestejä

Jos epäilet Inrumin nimissä saamaasi viestiä tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut yhteydenottajalle henkilötietojasi, ilmoita asiasta poliisille.

Toiminta-ajatus, missio ja visio

Toiminta-ajatus, missio ja visio

Toiminta-ajatus

Intrumin tarkoitus on toimia terveen talouden suunnannäyttäjänä. Se velvoittaa meidät auttamaan niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa kohti kestävää taloudenhallintaa.

Luotonhallintapalvelumme, kuten finanssi- ja perintäpalvelut, auttavat kaikenkokoisia yrityksiä menestymään. Lisäämme kassavirtaa ja maksuvalmiutta sekä vähennämme riskejä. Teemme kaupankäynnistä yksinkertaista, turvallista ja reilua varmistamalla, että yritykset saavat rahansa ja yksilöt pääsevät irti veloista. Terve talous parantaa  elämänlaatua ja luo mahdollisuuksia saavuttaa elämässä sille asetettuja tavoitteita ja unelmia. 


Missio

Autamme asiakkaitamme ja heidän asiakkaitaan onnistumaan.

Intrumin luotonhallintapalvelujen avulla autamme yrityksiä saamaan maksun tuotteistaan ja palveluistaan. Palvelemme maailmanlaajuisesti noin 80 000 asiakasta ja käsittelemme 250 000 asiakaskontaktia päivässä. Suomessa Intrum palvelee vuosittain noin 21 000 asiakasta. Toimintamme fokus on kannustaa yrityksiä ja yhteisöjä harjoittamaan turvallista luottopolitiikkaa sekä kuluttajia kohti tervettä maksukäyttäytymistä. Näemme itsemme yritysten, yhteisöjen ja päättäjien kumppanina terveen talouden rakentamisessa, ja että toimintamme luo pitkäkestoisia vaikutuksia yhteiskuntaan.


Visio

Haluamme olla luotonantajien ja luotonottajien luotettu ja arvostettu kumppani.

Markkinajohtajuus tuo meille myös suuren vastuun. Pyrimme toimimaan roolimallina koko toimialalle ja muuttamaan ihmisten mielikuvia luotonhallinnasta ja perinnästä, ja ansaitsemaan teoillamme ja toiminnallamme asiakkaidemme luottamuksen. Olemme sitoutuneet toimimaan ammattimaisesti ja noudattamaan korkeimpia eettisiä periaatteita ja ohjeita kaikessa tekemisessämme. Intrumin visiona on olla luotonantajien ja luotonottajien luotettu ja arvostettu kumppani. Luomme lisäarvoa yksilöille, yrityksille ja yhteiskunnalle ratkaisuilla, jotka mahdollistavat kasvun ja veloista irti pääsemisen.


Haluatko kuulla lisää luotonhallintapalveluistamme?

Ota yhteyttä myyntiimme