Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme 

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

Intrumin nimissä huijaussoittoja ja -sähköpostiviestejä

Jos epäilet Inrumin nimissä saamaasi viestiä tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut yhteydenottajalle henkilötietojasi, ilmoita asiasta poliisille.

Vastuullisuus on liiketoimintamme ytimessä

Vastuullisuustyömme perustuu tarkoitukseemme toimia terveen talouden suunnannäyttäjänä. Edistämme ihmisten, yritysten ja yhteiskunnan kestävää kehitystä auttamalla yksityishenkilöitä pääsemään eroon veloistaan, tarjoamalla neuvoja ja tukea taloudellisissa kysymyksissä sekä auttamalla yrityksiä saamaan maksun tuotteistaan ja palveluistaan. Luotonhallinnan johtavana toimijana olemme päivittäin yhteydessä satoihin tuhansiin velkaantuneisiin ihmisiin. Velvollisuutemme on kohdella kaikkia eettisesti, myötätuntoisesti ja kunnioittaen. Pyrimme toimimaan roolimallina koko toimialalle ja muuttamaan ihmisten mielikuvia luotonhallinnasta ja perinnästä, ja ansaitsemaan teoillamme ja toiminnallamme asiakkaidemme luottamuksen.

“Haluamme olla alan vastuullisin toimija. Henkilöstömme on sitoutunut toimimaan työssään eettisesti, myötätuntoisesti ja kunnioittaen.”

Tommi Sova, toimitusjohtaja, Intrum Suomi

Luottamuksellinen ja turvallinen asiakaskohtaaminen

Asiakaskohtaaminen on onnistunut, kun asiakas kokee sen kunnioittavana ja vastuullisena. Vastuuseemme kuuluu myös hyvä kuluttajansuoja ja olemme erityisen tarkkoja tietosuojakysymyksissä.

Eettiset toimintaperiaatteet

Koko Intrum-konsernin henkilöstön toimintaa ohjaavat eettiset toimintaperiaatteet, jotka sisältävät yhteisen arvopohjan ja toimintatavat, joita Intrum noudattaa kaikilla markkina-alueillaan.

Kohti tervettä ja kestävää taloutta

Varmistamme, että yritykset saavat maksun tuotteistaan ja palveluistaan ja heidän asiakkaansa pääsevät irti veloista. Terve talous mahdollistaa täysipainoisen osallistumisen yhteiskunnan toimintaan.


Haluatko kuulla lisää luotonhallinnan palveluistamme?

Ota yhteyttä myyntiimme.