Intrumin nimissä huijausviestejä ja huijaussivustoja

Intrumin nimissä on lähetetty huijaustekstiviestejä, joissa kehotetaan kirjautumaan muun muassa suomitunnistus.com,  intrumlasku.com ja suomiturvallisuus.com -sivustoille. Kyseiset sivustot ovat huijausverkkosivuja, jolle ei tule kirjautua. Jos epäilet Intrumin nimissä saamaasi tekstiviestiä, sähköpostia tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos olet antanut huijausviestin yhteydessä henkilötietojasi väärälle taholle tai kirjautunut huijaussivustolle, ilmoita asiasta poliisille.

 

Laskunvälitys- ja reskontrapalvelut

Intrumin Lasku- ja reskontrapalvelu tehostaa yrityksesi kassavirtaa. Samalla vapautat aikaa ja resursseja omaan ydinliiketoimintaasi.

Missä voimme olla yrityksellesi avuksi?

Monikanavainen myyntilaskujen välitys helpottaa yrityksen arkea ja tehostaa kassankiertoa.

Laskujen ja aineistojen välitys

Jos etsit yrityksellesi laskutuspalvelua, Intrumin laskujenvälitys on oikea ratkaisu. Hyvin hoidettu sekä asiakaslähtöinen laskujen ja aineistojen välitys tehostaa tutkitusti asiakkaidemme taloushallintoa sekä tarjoaa haluttuja jakelukanavavaihtoehtoja laskujen vastaanottajille. Toimitamme myyntilaskut ja muut dokumentit monikanavaisesti vastaanottajille - Sähköisesti tai perinteisellä paperipostilla.

Lue lisää › Laskujen ja aineistojen välitys

Suomen suurimpana reskontranhoitajana meillä on kokemusta kaiken kokoisista yrityksistä sekä eri toimialoista.

Myyntireskontra

Huolehdimme laskuihin ja saatavien valvontaan liittyvät päivittäiset rutiinit – joka päivä. Avullamme myyntireskontrasi on aina ajan tasalla, ja saatavien kierto kassaan saadaan mahdollisimman nopeaksi. Samalla vapautat aikaa ja resursseja omaan ydinliiketoimintaasi.

Lue lisää › Myyntireskontra

Miksi valita Intrum?

Globaali toimija ja paikallinen yhteistyökumppani


Ensiluokkainen maksujen seuranta ja hallinta


Tutkitusti toimialan paras asiakaspalvelu


Lakiasiainosastomme asiantuntijat käytettävissäsi


Haluatko kuulla lisää luotonhallinnan palveluistamme?

Ota yhteyttä myyntiimme.


Aiheesta lisää: