Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme 

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

Intrumin nimissä huijaussoittoja ja -sähköpostiviestejä

Jos epäilet Inrumin nimissä saamaasi viestiä tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut yhteydenottajalle henkilötietojasi, ilmoita asiasta poliisille.

Analytiikkapalvelut

Intrumin Analytiikkapalvelut auttavat hallitsemaan luottoriskiä ja tehostamaan myyntiä. Se vie luottoriskien hallinnan ja myynnin optimoinnin yrityksessänne aivan uudelle tasolle!

 

Tuotamme yrityksellesi tietoa, jonka avulla yritys voi entistä tarkemmin kohdentaa palveluja eri tyyppisille asiakassegmenteille juuri heidän maksukykynsä huomioiden. Palvelu hyödyntää Intrumin ainutlaatuista perintädataa, joka voidaan yhdistää yrityksenne omaan asiakasdataan.

 

Mikäli yrityksellänne on erityishaasteita luotonhallintaan tai maksamiseen liittyen tai haluatte maksimoida myyntipotentiaalinne, asiantuntijamme kertoo teille lisää räätälöidyistä ratkaisuistamme.

Reaaliaikainen maksutapatieto liiketoimintasi tukena

Tunnista riskit asiakasportfoliossasi

Perintädatan asiantuntemus osana yrityksesi luottopolitiikkaa

Datasta tietoa innovatiivisten menetelmien avulla


Seuraa kokonaisriskiä ja reagoi muutoksiin

B2B-maksuviiveanalyysin avulla seuraat yritysasiakasportfoliosi riskitasoa kokonaisuutena ja yritystasolla. Analyysin avulla tunnistat ajoissa kohonneet riskit ja voit reagoida ajoissa.

Reaaliaikainen maksukyvynarviointi

Intrumin Luottomaatti-palvelun avulla saat reaaliaikaista maksutapatietoa luottopäätösten tueksi kuluttajakaupassa. Maksutapatiedon avulla tunnistat riskiasiakkaat entistä tarkemmin.

Vertaa riskejä

Intrumin luottotietojen avulla voit verrata yrityksesi riskejä muihin toimialan yrityksiin. Voimme kertoa, onko yritykselläsi korkea vai alhainen riski verrattuna muihin saman toimialan yrityksiin.

Kysymyksiä ja vastauksia

FAQ - Analytiikkapalvelut | Intrum

Mitä analytiikka on Intrumilla?

Intrumin analytiikkapalveluiden tuottaa dataan pohjaavia analyyseja asiakkaillemme ja sisäisille sidosryhmille päätöksenteon tueksi.

Mitä tarkoitatte tiedon reaaliaikaisuudella?

Kuluttajien ja yritysten taloudellinen tilanne saattaa muuttua nopeasti. Julkisista tietolähteistä saatu tieto päivittyy viiveellä, mutta me Intrumilla seuraamme tilannetta päivittäin ja pohjaamme analyysimme aina mahdollisimman ajantasaiseen tietoon.

Voiko analytiikkapalveluita räätälöidä?

Mikäli olemassa olevista analyyseistä ei löydy juuri yrityksesi tarpeisiin sopivaa palvelua, voimme yhteistyössä selvittää miten voimme analytiikkaa ja Intrumin dataa hyödyntämällä luoda lisäarvoa liiketoimintaasi.

“Voimme rikastaa merkittävästi yritysten omaa asiakasdataa ja auttaa heitä löytämään uusia potentiaalisia asiakasryhmiä myynti- ja markkinointikampanjoihinsa.”

Iiro Alikärri, Ekonomisti, Data & Analytics
Uuden luottotietolain myötä maksuhäiriömerkintä poistuu kuukauden kuluttua siitä, kun velan maksamisesta on ilmoitettu luottotietoyhtiölle.

Kolikon kaksi puolta: Luottotietolaki tuo sekä mahdollisuuksia että haasteita

Vuoden 2022 lopulla voimaan astuneen luottotietolakimuutoksen myötä luottotietorekisteristä poistui yli 1,8 miljoonaa maksuhäiriömerkintää yli 18 tuhannelta kuluttajalta ja lähes 5 000 yritykseltä. Kehityssuunta on velallisen ja yhteiskunnan kannalta myönteinen, mutta tuo luotonmyöntäjälle uudenlaisia haasteita.  

 

Lue asiantuntijamme blogikirjoitus

Älykäs luotonhallinta tuo tehoa yrityksen luottoriskin hallintaan ja myyntiin

Rakentaessamme kestävää luottoyhteiskuntaa luoton myöntämisen kriteerien tulisi päivittyä toimintaympäristön vaatimusten mukana. Lisääntyvä epävarmuus vaatii tarkempaa luottokelpoisuuden arviointia ja reaaliaikaisia tietolähteitä kokonaisarvioinnin tueksi. 

 

Lue lisää uudenlaisesta työkalusta, Maksuviiveanalyysistä, joka auttaa hahmottamaan paitsi asiakaskannan kokonaisriskin myös sen kasvumahdollisuudet.

Kasvata tulosta analysoimalla asiakaskuntaasi

Intrumin analytiikkapalveluiden avulla voit valita kannattavimmat asiakkaat ja saada paremman käsityksen asiakasportfoliosi luottoriskeistä. Käytämme Intrumilla dataa ja kokemustamme arvioidaksemme tarkasti maksukäyttäytymisprofiileja, mikä vähentää riskiäsi ja maksimoi tulojasi.

 

Lue kuinka voimme auttaa sinua ymmärtämään asiakaskuntaasi ja löytämään tapoja kasvattaa kassavirtaa

Miten pääset alkuun?

 • 1

  Ota yhteyttä, keskustelemme mielellämme analytiikan mahdollisuuksista toimintanne kehittämiseksi

 • 2

  Etsitään yhdessä yrityksesi tarpeisiin sopivat analytiikkaratkaisut

 • 3

  Seuraa liiketoimintasi kehitystä ja hyödynnä tuottamaamme tietoa päätöksenteossa

 • 4

  Hengähdä ja nauti luotonhallintasi tuloksista


Tule asiakkaaksemme!

Ota yhteyttä asiantuntijaan