Intrumin nimissä tehdään huijaussoittoja 

Jos epäilet yhteydenottoa huijaussoitoksi, kirjoita muistiin puhelun tiedot ja ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut soittajalle henkilötietojasi, ilmoita soitosta poliisille.

ALV-koulutukset

Askarruttaako jokin kansainvälisessä tai kotimaisessa arvonlisäverotuksessa? Järjestämme arvonlisäverokoulutuksia ja webinaareja ajankohtaisista aiheista, myös räätälöitynä juuri teidän yrityksenne tarpeisiin.

Lisää arvonlisävero-osaamista

Pienentää virheellisistä tulkinnoista muodostuvaa veroriskiä

Räätälöitävissä yrityksen omiin tarpeisiin

Saat aina ajantasaista tietoa lakimuutoksista


Kysymyksiä ja vastauksia

FAQ - ALV-koulutukset | Intrum

Kenelle koulutukset on tarkoitettu?

Kattavasti eri tehtävissä työskenteleville organisaation jäsenille. Esimerkiksi kirjanpitäjät, reskontranhoitajat, controllerit, talouspäälliköt, ulkomaan toimintoihin liittyvä osto- ja myyntihenkilöstö ja projektipäälliköt.

Mistä aiheista koulutuksia järjestetään?

Esimerkiksi arvonlisäverotus kansainvälisessä tavara- ja palvelukaupassa, laskumerkintävaatimukset ja alv-raportointi, maakohtaiset arvonlisäveromenettelyt ja vähennysoikeussäädökset. Räätälöity koulutus voidaan järjestää tarpeen mukaan valitusta arvonlisäveroaiheesta kuten tietyn toimialan erityiskysymyksistä.

Miten räätälöidyt koulutukset toteutetaan?

Koulutuksen sisältö suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa ja koulutus voidaan järjestää etä- tai lähikoulutuksena.

Arvonlisäverokoulutus maksaa itsensä takaisin

Kansainvälistyvissä yrityksissä riittää työtä ulkomaan projekteja hallinnoiville henkilöille. Projektin suunnittelussa ja toteutuksessa täytyy ottaa huomioon esimerkiksi yrityksen toimialaa koskevat paikalliset määräykset, maahantuonti- ja tullausmenettelyt, alihankkijoiden ja omien työntekijöiden käytöstä aiheutuvat raportointivelvoitteet sekä projektiin liittyvät verokysymykset - yhtenä tärkeimmistä arvonlisävero.

Lue koko artikkeli

Arvonlisäveron vähennysoikeus -webinaari 4.5. klo 10

Jos vastaat yrityksesi osto- ja matkalaskujen käsittelystä, tervetuloa päivittämään tietosi arvonlisäverotuksesta. Arvonlisäverotuksen asiantuntijamme antaa vinkit, mitä yrityksen kannattaa ottaa huomioon laskujen käsittelyssä.

Lue lisää ja ilmoittaudu

“Olimme kokonaisuuteen todella tyytyväisiä, koulutus oli kattava ja räätälöity juuri yrityksemme omiin tarpeisiin.”

Linda Häihänen, Financial Manager, Recion Oy

Haluatko kuulla lisää arvonlisäveropalveluistamme?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.