Jälleenmyyjät

Kumppanimme valitsevat meidät, koska turvaamme heidän liiketoimintansa jatkuvuuden tehokkailla luotonhallinnan palveluilla ja varmistamalla vakaan kassavirran. Luotonhallinnan palvelumme ovat innovatiivisia ja mukautuvat heidän tarpeisiinsa. Palvelumme kattavat koko luotonhallinnan ketjun: luottopäätökset ja asiakkaiden luottokelpoisuuden valvonnan, laskutuksen, laskurahoituksen ja myyntireskontran, maksumuistutukset, perinnän sekä arvonlisäveropalvelut.

 

Tarjoamme kumppaniverkostomme asiakkaille paitsi ensiluokkaisia luotonhallinnan ratkaisuja, myös kumppanillemme markkinointiviestinnällistä tukea yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Tutkitusti ylivertainen asiakaspalvelumme varmistaa, että sinua ja asiakkaitasi palvellaan asiantuntevasti laajoin aukioloajoin monikanavaisesti. 

Kaikki luotonhallinnan palvelut yhdeltä kumppanilta

Globaali, mutta paikallinen toimija

Reilu ja vastuullinen toimija

Vapauta resursseja omaan ydinliiketoimintaan


Intrumin asiakkaat kertovat: Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy

Intrum on luotettava ja asiat hoituvat mallikkaasti

Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy on siirtänyt koko vuokravalvonnan Intrumin hoidettavaksi eli vuokrasaatavien reskontranhoito Tampuurissa sekä muistutus ja perintä tulevat kaikki samassa paketissa. Näin yhtiö pystyy keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa, joka on asuntojen vuokraus ja niiden ylläpito.

 

Lue asiakastarina

Perintä hoituu kätevästi OP-yritysmobiilin kautta

OP ja Intrum ovat yhteistyössä rakentaneet OP-yritysmobiiliin perintäratkaisun, joka auttaa, jos asiakas jättää laskun maksamatta.

 

Lue lisää

Autamme asiakastasi ja sinua menestymään

 • 1

  Tunnista liiketoiminnalliset haasteet.

 • 2

  Määrittele liiketoiminnalliset tavoitteet.

 • 3

  Valitse kumppani, joka voi auttaa kaikissa luotonhallinnan ratkaisuissa.

 • 4

  Ole yhteydessä. Rakennetaan yrityksellesi kasvutarina yhdessä.