Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme 

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

Intrumin nimissä huijaussoittoja ja -sähköpostiviestejä

Jos epäilet Inrumin nimissä saamaasi viestiä tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut yhteydenottajalle henkilötietojasi, ilmoita asiasta poliisille.

Jälleenmyyjät

Kumppanimme valitsevat meidät, koska turvaamme heidän liiketoimintansa jatkuvuuden tehokkailla luotonhallinnan palveluilla ja varmistamalla vakaan kassavirran. Luotonhallinnan palvelumme ovat innovatiivisia ja mukautuvat heidän tarpeisiinsa. Palvelumme kattavat koko luotonhallinnan ketjun: luottopäätökset ja asiakkaiden luottokelpoisuuden valvonnan, laskutuksen ja myyntireskontran, maksumuistutukset, perinnän sekä arvonlisäveropalvelut.

 

Kumpppaniverkostomme koostuu tilitoimistoista, ohjelmistotaloista ja muista jälleenmyyjistä. Tarjoamme kumppaniverkostomme asiakkaille paitsi ensiluokkaisia luotonhallinnan ratkaisuja, myös kumppanillemme markkinointiviestinnällistä tukea yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Tutkitusti ylivertainen asiakaspalvelumme varmistaa, että sinua ja asiakkaitasi palvellaan asiantuntevasti laajoin aukioloajoin monikanavaisesti. 

Kaikki luotonhallinnan palvelut yhdeltä kumppanilta

Globaali, mutta paikallinen toimija

Reilu ja vastuullinen toimija

Vapauta resursseja omaan ydinliiketoimintaan


Tilitoimistot

Intrum tarjoaa kaikki luotonhallinnan palvelut asiakkaillesi, jolloin he voivat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa. Luotettavuus, luotonhallinnan vahva asiantuntijuus ja henkilökohtainen asiakaspalvelu ovat meille toimintamme kulmakiviä, joiden avulla varmistamme toimialan parhaan asiakaskokemuksen.

Ohjelmistotalot

Myyntireskontrapalvelun avulla saat käyttöösi vuosikymmenten mittaisen kokemuksemme saatavien hallinnasta sekä huippuunsa hiotun prosessin. Hoidamme myös yrityksesi perinnän inhimillisesti niin, että asiakassuhteesi voivat jatkua hetkellisistä maksuvaikeuksista huolimatta.

Muut jälleenmyyjät

Anna meidän hoitaa yrityksesi perintä, niin voit edullisella ja helpolla tavalla nopeuttaa saataviesi kiertoa ja keskittyä tärkeimpään eli yrityksesi kasvuun. Luottotietopalveluiden avulla varmistat, että kohdennat myyntisi maksukykyisiin asiakkaisiin ja varmistat myös muiden sidosryhmien maksuvalmiuden.

Intrumin asiakkaat kertovat: Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy

Intrum on luotettava ja asiat hoituvat mallikkaasti

Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy on siirtänyt koko vuokravalvonnan Intrumin hoidettavaksi eli vuokrasaatavien reskontranhoito Tampuurissa sekä muistutus ja perintä tulevat kaikki samassa paketissa. Näin yhtiö pystyy keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa, joka on asuntojen vuokraus ja niiden ylläpito.

 

Lue asiakastarina

Perintä hoituu kätevästi OP-yritysmobiilin kautta

OP ja Intrum ovat yhteistyössä rakentaneet OP-yritysmobiiliin perintäratkaisun, joka auttaa, jos asiakas jättää laskun maksamatta.

 

Lue lisää

“Yhteistyö Intrumin kanssa toimii erittäin hyvin. Vuokrasaatavien siirto onnistuu vaivattomasti Tampuurista muistutus- ja perintävaiheeseen asti ja yhdessä voimme auttaa asiakasta tehostamaan yrityksen rahankiertoa ja säästämään aikaa oman ydinliiketoiminnan kehittämiseen.”

Katja Lehtonen, Customer Success Manager, Visma Real Estate Oy

Autamme asiakastasi ja sinua menestymään

 • 1

  Tunnista liiketoiminnalliset haasteet.

 • 2

  Määrittele liiketoiminnalliset tavoitteet.

 • 3

  Valitse kumppani, joka voi auttaa kaikissa luotonhallinnan ratkaisuissa.

 • 4

  Ole yhteydessä. Rakennetaan yrityksellesi kasvutarina yhdessä.