Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme 

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

Intrumin nimissä huijaussoittoja ja -sähköpostiviestejä

Jos epäilet Inrumin nimissä saamaasi viestiä tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut yhteydenottajalle henkilötietojasi, ilmoita asiasta poliisille.

Ratkaisut kiinteistötoimialalle

Vuokra- ja vastikesaatavien asiantuntijatiimi käytössäsi

Case Holiday Club: "Kasvu syntyy skaalaeduista"

Holiday Clubin kohteiden käyttöasteen maksimoiminen ja samaan aikaan luottoriskien minimoiminen ovat yrityksen menestyksen kaava. Intrum tuottaa Holiday Clubille kotimaisten ja ulkomaan saatavien muistutus- ja perintäpalvelut.

 

Lue asiakastarina

Case Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy: ”Intrum on luotettava ja asiat hoituvat mallikkaasti”

Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy on siirtänyt koko vuokravalvonnan Intrumin hoidettavaksi eli vuokrasaatavien reskontranhoito Tampuurissa sekä muistutus ja perintä tulevat kaikki samassa paketissa. Näin yhtiö pystyy keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa, joka on asuntojen vuokraus ja niiden ylläpito.

 

Lue asiakastarina

Vuokrasaatavien perintä

Mikä askarruttaa vuokrasaatavien perinnässä?

Hyvä yhteistyökumppani tuo merkittävää lisäarvoa kuntien vuokrataloyhtiöille. Intrumin asiantuntijat antavat vastauksia vuokranantajille yleisimmin esitettyihin kysymyksiin.

 

Katso video ja ota vinkit talteen

Intrumin Visma-Tampuuri kokonaispalveluratkaisu

Case Orimattilan Asunnot Oy: ”Suosittelemme Intrumin Visma-Tampuuri kokonaispalveluratkaisua muille yhteistyön sujuvuuden vuoksi.”

Orimattilan Asunnot on tehnyt vuosia yhteistyötä Intrumin kanssa ulkoistamalla vuokravalvonnan muistutus- ja perintäpalvelut heille. Viime syksynä yhteistyö laajeni koskemaan myös vuokravalvontaa. Intrumin kokonaispalveluratkaisun avulla tavoitteena on vähentää perinnän tarvetta ja vuokralaisten ylivelkaantumista.

 

Lue asiakastarina


Miksi valita Intrum?

Kiinteistötoimialan asiantuntijatiimi käytössäsi


Kokonaispalvelu vuokra- ja vastikesaataville


Ylivertaista asiakaspalvelua monikanavaisesti


Teknologian hyödyntäminen asiakkaan eduksi


“Intrumin palveluista hyötyy meidän lisäksi myös asiakas. Asiakas saa huomattavasti laajemmat aukioloajat asiakaspalveluun kuin mitä meillä olisi tarjota.”

Eveliina Lohko, palvelupäällikkö, Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy

Haluatko kuulla lisää luotonhallinnan palveluistamme?

Ota yhteyttä myyntiimme.