Tervetuloa asiakkaaksi

Online-sopimusasiakkaanamme saat käyttöösi kattavat luottotieto- ja perintäpalvelut yhdellä vuosisopimuksella. Palveluun on myös helposti integroitavissa lisäpalveluita.

Miksi valita Intrum?

Kattavat luotonhallinnan palvelut


Tutkitusti toimialan paras asiakaspalvelu


Maksujen seuranta ja hallinta verkossa 24/7


Lakiasiainosastomme asiantuntijat käytettävissäsi


Haluatko tietää lisää luotonhallinnan palveluistamme?

Ota yhteyttä tai tutustu palveluihimme alta.

Case Applirent Oy & Vatupassi Törmälä Oy

Konevuokraamon sisällä sykkii moderni ja kehittyvä Applirentin toiminnanohjausjärjestelmä.

 

Lue koko asiakastarina

Luottotietojen tarkistus

Ennakointi on parasta riskienhallintaa. Minimoi luottotappioriskit ja tarkista Luottotietopalvelumme avulla yrityksen luottotiedot aina ennen kaupantekoa. Asiakkaanamme käytössäsi on markkinoiden tuoreimmat saatavilla olevat maksutiedot. Tarkistamalla myös muiden yhteistyökumppaneidesi luottotietohistorian vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

 

Laskujenvälitys - ja reskontrapalvelut

Lasku- ja reskontrapalvelumme avulla säästät aikaa, vaivaa ja rahaa. Palvelumme mukautuu hyvin erilaisiin tarpeisiin. Laajimmillaan voit ulkoistaa meille laskujen lähettämisen sekä reskontran hoidon. Voit myös ottaa käyttöösi vain reskontrapalvelumme, jolloin hoidamme myyntireskontrasi kattavasti ja luotettavasti.

Muistutuspalvelumme tarjoaa apua kassankierron tehostamiseen silloin, kun reskontran hoidon ulkoistus ei ole ajankohtaista. Asiakaspalvelumme on ylivertainen vahvuutemme. Ratkaisemme ongelmat nopeasti ja sovimme maksujärjestelyistä puolestasi. 

Perintäpalvelut

Olemme täyden palvelun perintätoimisto. Autamme perimään saatavasi niin, että asiakassuhde voi jatkua hetkellisistä maksuvaikeuksista huolimatta.

Perintätoimet kannattaa aloittaa pian maksumuistutuksen jälkeen. Mitä nopeammin ne aloitat, sitä varmemmin saat rahasi takaisin. Pyydä meidät ajoissa avuksesi. Meillä saat henkilökohtaisen perintäneuvojan, joka auttaa sinua perinnän kaikissa vaiheissa. Tarjoamme aina ylivertaista asiakaspalvelua sinulle ja asiakkaillesi.

KV-perintäpalvelut

Euroopan johtavana luotonhallintapalveluiden tarjoajana meillä on toimistoja 25 eri maassa ja niiden lisäksi asiamiehiä 160 maassa. Kansainvälinen palvelupakettimme takaa, että saat rahasi takaisin myös ulkomailta. Voimme olla avuksesi jo maksumuistutusvaiheessa. Kansainvälisen perintäpalvelumme avulla saat paikallisen asiantuntijan hoitamaan asiaasi - näin saat rahasi varmimmin takaisin. 

 

Laskurahoitus

Vaativatko asiakkaasi yhä pidempiä maksuehtoja? Tarvitsetko rahoitusta liiketoiminnan kehittämiseen? Intrum Rahoituksen Laskurahoitus on tehokas rahoitusratkaisu, jonka avulla tasoitat kassan kausivaihtelut ja poistat pitkien maksuaikojen ongelman. Kun käytössäsi on Laskurahoitus, voit keskittyä rauhassa ydinliiketoimintaasi. Me huolehdimme rahoituksen lisäksi myös myyntilaskujen hallinnoinnista. Hoidamme laskujen lähettämisen, myyntireskontran, maksumuistutukset, perinnän ja raportoinnin.

 

Kansainväliset arvonlisäveropalvelut

Arvonlisäveropalvelumme on erikoistunut kansainväliseen ja kotimaiseen arvonlisäverokonsultointiin sekä ulkomaan alv:n takaisinhakuun yli 30 vuoden ajan. Euroopan maista voit hakea takaisin maksamiesi hotelli-, ravintola-, messu-, taksi- ja bensakulujen arvonlisäverot. 

Tarjoamme konsultointia sekä kotimaisissa että kansainvälisissä alv-kysymyksissä ja järjestämme arvonlisäverotukseen liittyviä koulutuksia myös räätälöitynä.


“Vastuullisuus on meille tärkeää, haluamme olla edistämässä sitä myös luotonhallinnassa. Työmme perustuu tarkoitukseemme toimia terveen talouden suunnannäyttäjänä.”