Intrumin nimissä huijausviestejä ja huijaussivustoja

Intrumin nimissä on lähetetty huijaustekstiviestejä, joissa kehotetaan kirjautumaan muun muassa suomitunnistus.com  ja intrumlasku.com -sivustoille. Kyseiset sivustot ovat huijausverkkosivuja, jolle ei tule kirjautua. Jos epäilet Intrumin nimissä saamaasi tekstiviestiä, sähköpostia tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos olet antanut huijausviestin yhteydessä henkilötietojasi väärälle taholle tai kirjautunut huijaussivustolle, ilmoita asiasta poliisille.


Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

 

Eurooppalainen yritysten maksutaparaportti 2022

Intrumin vuosittainen Eurooppalainen yritysten maksutaparaportti paljastaa kuinka maksuviiveet vaikuttavat yritysten liiketoimintaan. Tutkimme yli 11 000 yritystä 29 Euroopan maassa. Tämän vuoden tulokset kertovat, kuinka yritykset reagoivat epävarmuuteen, hallitsevat kasvusuunnitelmia ja pyrkivät ESG-vaatimusten noudattamiseen.

Yritykset janoavat kasvua, mutta kamppailevat epävarman taloustilanteen edessä

Ukrainan sodan syttymisen ja Kiinan uusien koronarajoitusten toimitusketjuvaikutusten seurauksena Suomen talouskasvu on hidastunut. Inflaatio on ennätyskorkealla ja keskuspankki on varoittanut kotitalouksien velkaantumisesta. Tästä huolimatta 30 prosenttia suomalaisyrityksistä uskoo liiketoimintansa olevan vahvempi kuin ennen pandemiaa, mikä on korkeampi kuin Euroopan 23 prosentin keskiarvo.

Yritykset odottavat maksuviivästysten lisääntyvän tänä vuonna

Talouden myrskystä selvitäkseen ja kasvua vauhdittaakseen, maksujen oikea-aikainen varmistaminen on kriittistä. Yli puolet suomalaisyrityksistä odottaa maksuviiveiden lisääntyvän vuoden loppupuoliskolla.

Yritysten vastuullisuuden tulisi näkyä myös yritysten maksukäytännöissä

Lähes kolme neljästä suomalaisyrityksestä (72 prosenttia) kertoo vain harvoin ajattelevansa maksuviivästysten kielteisiä vaikutuksia pienemmälle yritykselle, kun Euroopan keskiarvo on 61 prosenttia.

Oikea-aikainen maksaminen nähdään luottamuksen rakentajana ja katalysaattorina yrityksille investoida kestävään kehitykseen

Eurooppalainen yritysten maksutaparaportti kertoo haastavasta taloustilanteesta huolimatta kolmanneksen suomalaisyrityksistä uskovan liiketoimintansa olevan nyt vahvempi kuin ennen koronapandemiaa, ja yli puolella liiketoiminnan kasvattaminen on tänä vuonna ykkösprioriteetti. 

 

Lue lisää


Eurooppalainen yritysten maksutaparaportti 2022Lue lisää