Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme 

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

Intrumin nimissä huijaussoittoja ja -sähköpostiviestejä

Jos epäilet Inrumin nimissä saamaasi viestiä tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut yhteydenottajalle henkilötietojasi, ilmoita asiasta poliisille.

Missä perinnän palveluissa voimme auttaa yritystäsi?

Ystävällinen ja ajantasainen muistutus auttaa pitämään saatavat tuoreina ja samalla takaa asiakassuhteen jatkuvuuden.

Muistutuspalvelut

Muistutuspalvelussa valvomme asiakkaan puolesta, että avoimet laskut tulevat maksetuksi ajallaan ja muistutamme automaattisesti maksamattomista laskuista. Ajantasaisella muistuttamisella varmistamme, että saatavat kotiutuvat mahdollisimman nopeasti.

Lue lisää › Muistutuspalvelut

Me huolehdimme erääntyneistä saatavistasi – voit itse keskittyä kasvuun.

Perintä

Olemme täyden palvelun perintätoimisto. Perintäpalveluidemme avulla saat perittyä saatavat niin, että asiakkuus jatkuu maksuvaikeuksista huolimatta.

Lue lisää › Perintä

Luottotappioksi kirjattujen saatavien perintää ja asiakaspalvelua.

Jälkiperintä

Intrum Jälkiperintä-yksikössä hoidetaan kasaantuneita ja pidempään perinnässä olleita velkoja - luottotappioiksi kirjattuja saatavia, varattomuusmerkinnällä ulosotosta palautuneita oikeuden päätöksiä sekä julkisoikeudellisia saatavia. Asiakaspalvelussamme työskenteleville asiantuntijoille velka-asioissa auttaminen ja yksilöllisten maksuratkaisujen sopiminen on arkipäivää.

Lue lisää › Jälkiperintä

Perintäpalvelua ulkomailla.

Kansainvälinen perintä

Kaupankäynti ja velkojen perintä ulkomailta vaatii paikallisten tapojen ja käytäntöjen tuntemista. Kun sinulla on vuosisopimus kansainvälisen perintäpalvelumme kanssa, autamme sinua onnistumaan kaupankäynnissä ulkomailla ja kotiuttamaan laskusaatavasi.

Lue lisää › Kansainvälinen perintä

Alan parhaat asiantuntijat käytössäsi.

Luotonhallinnan lakiasiat

Vaativat perintään liittyvät menettelyt ovat usein sellaisia, joihin yrityksestä ei löydy omasta takaa ammattitaitoa. Olemme Intrumilla keskittyneet juuri näihin, ja vahvan osaamisen ja pitkän kokemuksen ansiosta hoidamme haasteelliset luotonhallinnan tilanteet puolestasi.

Lue lisää › Luotonhallinnan lakiasiat

Epävarmat kassavirrat ja luottotappiot tulokseksi.

Saatavien osto

Ostamme erääntyneitä saatavia kaikenkokoisilta yrityksiltä perinnän eri vaiheissa. Aktiivinen ja suunnitelmallinen saatavien myynti on keskeinen osa yrityksen luotonhallintaa, jolla voidaan parantaa kassavirran ennustettavuutta ja muuttaa luottotappiot kassavirraksi.

Lue lisää › Saatavien osto

Helppo palvelu yksittäisten laskujen perintään.

Pikaperintä

Intrum Pikaperintä on ensisijaisesti kehitetty yksittäisten saatavien perintään. Mikäli sinulla on vuoden aikana useampia laskusaatavia perittävänä, suosittelemme hyödyntämään vuosisopimusasiakkaan edut. Tutustu verkkopalveluumme: laskutperintaan.fi

Lue lisää › Pikaperintä

Miksi valita Intrum perintäkumppaniksi?

Globaali toimija ja paikallinen yhteistyökumppani


Ensiluokkainen maksujen seuranta ja hallinta


Tutkitusti toimialan paras asiakaspalvelu


Lakiasiainosastomme asiantuntijat käytettävissäsi


Haluatko kuulla lisää luotonhallinnan palveluistamme?

Ota yhteyttä myyntiimme.


Aiheesta lisää: