Tule töihin Intrumille – etene urallasi

Töissä Intrumilla

Intrumilla toisten auttaminen on keskeinen osa työtämme. Autamme velkaantuneita selviytymään vaikeista tilanteista ja yrityksiä saamaan maksun, jotta ne voivat kasvaa, työllistää ja menestyä. Meillä työskentelet kansainvälisen markkinajohtajan palveluksessa alan parhaiden osaajien, kiinnostavimpien asiakkaiden ja markkinoiden tuoreimman maksudatan ja analytiikan parissa. Intrumilla työskentelee yli 10 000 työntekijää 24 eri Euroopan maassa sekä Latinalaisessa Amerikassa. Luotonhallinnan johtavana asiantuntijana etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme.

 

Katso avoimet työpaikat ja hae mukaan!

“Intrumilla olen saanut tilaisuuden haastaa itseäni uudella tavalla.”

Elina Karhu, tiimipäällikkö

Merkityksellistä työtä

Autamme velkaantuneita selviytymään vaikeista tilanteista ja yrityksiä saamaan maksun, jotta ne voivat kasvaa, työllistää ja menestyä. Toimimme terveen talouden suunnannäyttäjänä, ja se tekee työstämme merkityksellistä.

Kannustava työkulttuuri

Kulttuurimme luovat erilaisista taustoista tulevat, omistautuneet työntekijämme. Me annamme parhaamme ja tartumme mahdollisuuksiin. Vaadimme paljon, mutta tuemme toisiamme.

Mahdollisuus kasvaa

Meillä voit kehittyä ja edetä urallasi, kunhan itsekin teet parhaasi. Tarjoamme mahdollisuuden erikoistumiseen, työtehtävien kiertoon ja jopa ulkomailla työskentelyyn.

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia tiimiimme