Intrumin nimissä huijausviestejä ja huijaussivustoja

Intrumin nimissä on lähetetty huijaustekstiviestejä, joissa kehotetaan kirjautumaan muun muassa suomitunnistus.com  ja intrumlasku.com -sivustoille. Kyseiset sivustot ovat huijausverkkosivuja, jolle ei tule kirjautua. Jos epäilet Intrumin nimissä saamaasi tekstiviestiä, sähköpostia tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos olet antanut huijausviestin yhteydessä henkilötietojasi väärälle taholle tai kirjautunut huijaussivustolle, ilmoita asiasta poliisille.


Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

 

Tule töihin Intrumille – etene urallasi

Mieli ry on myöntänyt Intrumille Hyvän mielen työpaikka -merkin vuonna 2024

Töissä Intrumilla

Intrumilla toisten auttaminen on keskeinen osa työtämme. Autamme velkaantuneita selviytymään vaikeista tilanteista ja yrityksiä saamaan maksun, jotta ne voivat kasvaa, työllistää ja menestyä. Meillä työskentelet kansainvälisen markkinajohtajan palveluksessa alan parhaiden osaajien, kiinnostavimpien asiakkaiden ja markkinoiden tuoreimman maksudatan ja analytiikan parissa. Intrumilla työskentelee yli 10 000 työntekijää 20 eri Euroopan maassa. Luotonhallinnan johtavana asiantuntijana etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme.

Katso avoimet työpaikat ja hae mukaan!

“Intrumilla olen saanut tilaisuuden haastaa itseäni uudella tavalla.”

Elina Karhu, tiimipäällikkö

Merkityksellistä työtä

Autamme velkaantuneita selviytymään vaikeista tilanteista ja yrityksiä saamaan maksun, jotta ne voivat kasvaa, työllistää ja menestyä. Toimimme terveen talouden suunnannäyttäjänä, ja se tekee työstämme merkityksellistä.

Kannustava työkulttuuri

Kulttuurimme luovat erilaisista taustoista tulevat, omistautuneet työntekijämme. Me annamme parhaamme ja tartumme mahdollisuuksiin. Vaadimme paljon, mutta tuemme toisiamme.

Mahdollisuus kasvaa

Meillä voit kehittyä ja edetä urallasi, kunhan itsekin teet parhaasi. Tarjoamme mahdollisuuden erikoistumiseen, työtehtävien kiertoon ja jopa ulkomailla työskentelyyn.

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia tiimiimme