Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme 

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

Intrumin nimissä huijaussoittoja ja -sähköpostiviestejä

Jos epäilet Inrumin nimissä saamaasi viestiä tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut yhteydenottajalle henkilötietojasi, ilmoita asiasta poliisille.

Aineistovälitys-kumppanit

Tuemme kattavan tuoteportfolion avulla asiakasyritystemme kriittisiä toimintoja, kuten asiakasvalintaa, myyntilaskujen välitystä ja saatavien hallintaa. Laskunvälitystä teemme menestyksekkäästi aineistovälityskumppaneidemme kanssa luotettavuus ja vastuullisuus edellä. Olemme keskittyneet kestäviin ja kustannustehokkaisiin välityskanaviin sekä niiden häiriöttömän toiminnan varmistamiseen. Näin nopeutamme asiakasyritystemme rahankiertoa ja mahdollistamme heidän liiketoimintansa kasvun. 

Paranna kassavirtaa

Varmista hyvä asiakaskokemus

Vähennä luottotappioita

Vapauta resursseja omaan ydinliiketoimintaan


Tehosta

Vapauta aikaa ja resursseja liiketoiminnan kehittämiseen. Nosta tuottavuutta ja palvelutasoa parhailla välitysratkaisuilla.

Optimoi

Hyödynnä kumppanuusverkostoa yhden luukun periaatteella ja säästä rahaa manuaalisten työvaiheiden sekä prosessien vähentämisellä.

Varmista hyvä asiakaspalvelu

Asiakkaasi voi hoitaa velkansa ammattitaitoisen ja ystävällisen asiakaspalvelumme kanssa.

Aineistovälitys-kumppaneiden avulla tarjoamme asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa sopivat ratkaisut

Laskunvälityksessä helposti tunnistettavia megatrendejä ovat digitalisaatio, yhteiskuntamme demografinen muutos ja vastuullisuus. Nämä tarkoittavat alati kehittyviä ratkaisuja laskunvälitys- ja laskun maksutapoihin, joiden on palveltava sekä yritysten että kuluttajien tarpeita. 

 

Lue lisää