Intrumin nimissä huijaussoittoja ja -sähköpostiviestejä 

Jos epäilet yhteydenottoa huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut yhteydenottajalle henkilötietojasi, ilmoita asiasta poliisille.

Intrum Luottotietokauppa.fi

Luottotietokauppa.fi on palvelu yksityishenkilöiden ja yritysten luottotietojen ja luottokelpoisuuden nopeaan tarkistukseen! Jos yritysten tai yksityishenkilöiden luottotietojen tarkistustarpeesi on satunnaista, verkkokauppamme on ratkaisu sinulle. Voit esimerkiksi tarkistaa helposti vuokralaisesi luottotiedot luottotietokaupastamme.

 

Voit ostaa luottotietoja Intrum Luottotietokaupasta ilman sopimusta maksukorteilla (Visa ja MasterCard), MobilePaylla sekä useimpien pankkien verkkomaksuna. Luottotietokaupassa on rajoitetumpi raporttivalikoima kuin sopimusasiakkaiden palvelussa.

Luottotiedot nopeasti ja helposti

Kattavat luottotietoraportit

Ei edellytä sopimusta

Ei sisäänkirjautumista


Henkilöluottotiedot

Kun tarvitset vuokralaisen luottotiedot tai palvelun toimittajasi luottotiedot ja haluat varmistua yhteistyön sujuvuudesta. Palvelussa voit myös tarkastaa omat luottotietosi.

Yrityksen luottotiedot

Kun yksittäinen yritysasiakas haluaa ostaa laskulla! Tai olet yksityishenkilönä tilaamassa kallista remonttia rakennusfirmalta ja haluat varmistua, että yrityksen talous on kunnossa.

Maksuviiveet

Kun haluat tietää, ketkä maksavat todennäköisimmin nopeasti! Maksuviiveet ovat tiedossa paljon ennen maksuhäiriömerkintää, joten ne kertovat reaaliaikaisen maksukyvyn.


Yritys, tarvitsetko luottotietoja säännöllisesti?

Tule Luottotietopalvelun sopimusasiakkaaksi


Kuinka luottotiedot auttavat saatavien hallinnassa?

Luottotiedot tarkastamalla tunnet asiakkaasi paremmin ja pienennät riskiä sille, ettei asiakkaasi maksaisikaan laskuaan sinulle. Lukemalla Luottotietopalveluiden oppaan saat lisää tietoa luotonhallinnan työkaluista.