Intrumin nimissä tehdään huijaussoittoja 

Jos epäilet yhteydenottoa huijaussoitoksi, kirjoita muistiin puhelun tiedot ja ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut soittajalle henkilötietojasi, ilmoita soitosta poliisille.

Ulkomaan ALV:n takaisinhaku

Ulkomaan ALV:n takaisinhaku

Arvonlisäverovelvollinen yritys voi hakea takaisin ulkomailla maksamiaan liiketoimintaansa liittyviä arvonlisäveroja.

VAT Compliance -palvelulla yritykset voivat selvittää arvonlisäverorekisteröintitarpeen syntymisen ja ulkoistaa alv-liitännäisten ilmoitusten laatimisen kohdemaihin. Intrumin VAT Compliance -tiimi konsultoi

Yleisimpiä vähennyskelpoisia kuluja muodostavat majoitus, ravintola ja edustaminen, maan sisäinen liikenne (esimerkiksi taksimatkat), autonvuokraus, sisäänpääsy- ja osallistumismaksut, messukulut sekä kursseille, koulutuksiin ja seminaareihin osallistuminen. Vähennyskelpoisia veroja voi aiheutua myös alihankintakuluista.

Eri maiden arvonlisäverolainsäädännön ja sähköisen palautusprosessin tunteminen auttaa hoitamaan palautusten hakemisen tehokkaasti, aina tositteiden sähköisestä keräämisestä hakemuksen lähettämiseen. Intrumin Takaisinhakupalvelun avulla maksimoidaan alv-palautukset ulkomailla tehdyistä hankinnoista.

Kansainväliset arvonlisäveropalvelut -yksikkö auttaa palauttamaan maksetut arvonlisäverot ulkomailla syntyneistä kuluista yli 30 vuoden kokemuksella.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme:

Puh. 09 2291 1700, vatservices@intrum.com

Jätä yhteydenottopyyntö