Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme 

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

Intrumin nimissä huijaussoittoja ja -sähköpostiviestejä

Jos epäilet Inrumin nimissä saamaasi viestiä tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut yhteydenottajalle henkilötietojasi, ilmoita asiasta poliisille.

Ulkomaan ALV:n takaisinhaku

Ulkomaan ALV:n takaisinhaku

Arvonlisäverovelvollinen yritys voi hakea takaisin ulkomailla maksamiaan liiketoimintaansa liittyviä arvonlisäveroja.

VAT Compliance -palvelulla yritykset voivat selvittää arvonlisäverorekisteröintitarpeen syntymisen ja ulkoistaa alv-liitännäisten ilmoitusten laatimisen kohdemaihin. Intrumin VAT Compliance -tiimi konsultoi

Yleisimpiä vähennyskelpoisia kuluja muodostavat majoitus, ravintola ja edustaminen, maan sisäinen liikenne (esimerkiksi taksimatkat), autonvuokraus, sisäänpääsy- ja osallistumismaksut, messukulut sekä kursseille, koulutuksiin ja seminaareihin osallistuminen. Vähennyskelpoisia veroja voi aiheutua myös alihankintakuluista.

Eri maiden arvonlisäverolainsäädännön ja sähköisen palautusprosessin tunteminen auttaa hoitamaan palautusten hakemisen tehokkaasti, aina tositteiden sähköisestä keräämisestä hakemuksen lähettämiseen. Intrumin Takaisinhakupalvelun avulla maksimoidaan alv-palautukset ulkomailla tehdyistä hankinnoista.

Kansainväliset arvonlisäveropalvelut -yksikkö auttaa palauttamaan maksetut arvonlisäverot ulkomailla syntyneistä kuluista yli 30 vuoden kokemuksella.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme:

Puh. 09 2291 1700, vatservices@intrum.com

Jätä yhteydenottopyyntö