Intrumin nimissä huijausviestejä ja huijaussivustoja

Intrumin nimissä on lähetetty huijaustekstiviestejä, joissa kehotetaan kirjautumaan muun muassa suomitunnistus.com  ja intrumlasku.com -sivustoille. Kyseiset sivustot ovat huijausverkkosivuja, jolle ei tule kirjautua. Jos epäilet Intrumin nimissä saamaasi tekstiviestiä, sähköpostia tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos olet antanut huijausviestin yhteydessä henkilötietojasi väärälle taholle tai kirjautunut huijaussivustolle, ilmoita asiasta poliisille.


Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

 

Kiinnostuitko kumppaniyhteistyöstä kanssamme?

Ole rohkeasti yhteydessä niin katsotaan yhdessä, kuinka voimme auttaa asiakkaitasi ja sinua menestymään. Kumppanuuskysymyksissä sinua auttaa Juha Pihlajamäki, kehitysjohtaja. Tavoitat hänet sähköpostilla: etunimi.sukunimi@intrum.com. Voit myös täyttää alla olevan yhteydenottopyyntölomakkeen, niin palaamme sinulle pikimmiten.