Intrumin nimissä huijausviestejä ja huijaussivustoja

Intrumin nimissä on lähetetty huijaustekstiviestejä, joissa kehotetaan kirjautumaan muun muassa suomitunnistus.com  ja intrumlasku.com -sivustoille. Kyseiset sivustot ovat huijausverkkosivuja, jolle ei tule kirjautua. Jos epäilet Intrumin nimissä saamaasi tekstiviestiä, sähköpostia tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos olet antanut huijausviestin yhteydessä henkilötietojasi väärälle taholle tai kirjautunut huijaussivustolle, ilmoita asiasta poliisille.


Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

 

Vastuullinen luotonhallinnan asiantuntija

-

Intrumin tarina

Intrumin juuret ulottuvat yli 110 vuoden taakse. Intrumista tuli maailman johtava perintä- ja luotonhallintayhtiö vuonna 2017 Lindorffin ja Intrum Justitian yhdistymisen jälkeen. Nykyään Intrum toimii 20 maassa eri puolilla Eurooppaa, ja työllistää yli 10 000 henkilöä.


Yli 110 vuotta luotonhallintaa

Vuonna 1910 Keisarillisen Suomen Senaattiin lähetetyn hakemuksen mukaan Intrumin edeltäjän, Oy Credit Ab:n tarkoituksena oli toimia maamme luottoasioiden järjestäjänä ja vakaannuttajana. Nämä toiminnan peruskivet löytyvät Intrumin toiminnasta tänäkin päivänä.

 

Lue lisää Intrumin historiasta

Terveen talouden suunnannäyttäjä

Tänä päivänä Intrumin toiminnan ytimessä on terveen talouden rakenteiden edistäminen ja yritysten liiketoiminnan tukeminen auttamalla heidän asiakkaitaan kohti velatonta huomista. Terve talous parantaa  elämänlaatua ja luo mahdollisuuksia saavuttaa elämässä sille asetettuja tavoitteita ja unelmia. 

Tutustu Intrumin toiminta-ajatukseen, missioon ja visioon

Reilua peliä kaukalossa ja liike-elämässä

Mitä yhteistä on jääkiekon ja terveen talouden välillä? Säännöt.  Ilman niitä kumpikaan ei toimi. Intrum on Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppani jo vuodesta 2001 alkaen, ja vuodesta 2004 alkaen sponsoroinut SM-liigan tuomareita.

 

Reilun pelin henki pätee myös liike-elämässä

Intrum on mukana yhteiskunnassa

Intrum tukee suomalaista urheilua, taidetta, lasten ja nuorten taloustietämystä ja hyvinvointia. Olemme sponsoroineet vuosien varrella useita kohteita. Tukemisen avulla haluamme viestiä arvojamme ja rakentaa yrityskuvaamme vastuullisena yhteiskunnallisena toimijana.

 

Tutustu sponsoritoimintaamme

Intrumilla arvot ovat toimintamme perusta

Empathy
Ethics
Dedication
Solutions

Haluatko kuulla lisää luotonhallintapalveluistamme?

Ota yhteyttä myyntiimme