Intrumin nimissä huijausviestejä ja huijaussivustoja

Intrumin nimissä on lähetetty huijaustekstiviestejä, joissa kehotetaan kirjautumaan muun muassa suomitunnistus.com  ja intrumlasku.com -sivustoille. Kyseiset sivustot ovat huijausverkkosivuja, jolle ei tule kirjautua. Jos epäilet Intrumin nimissä saamaasi tekstiviestiä, sähköpostia tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos olet antanut huijausviestin yhteydessä henkilötietojasi väärälle taholle tai kirjautunut huijaussivustolle, ilmoita asiasta poliisille.


Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

 

Ratkaisut julkiselle sektorille

Luotettava luotonhallinnan kumppani

Vastuullinen kumppani tuo säästöjä kunnalle ja parantaa asiakaspalvelua

Kunnat ovat yritysten tavoin joutuneet vetämään vyötä kireämmälle haastavassa markkinatilanteessa inflaation ja korkojen nousun myötä ja investointeja uudistumiseen on jouduttu lykkäämään. Samaan aikaan haasteet uusien hyvinvointialueiden, työvoiman saatavuuden, digitalisaation ja ilmastonmuutoksen edessä jatkuvat. 

 

Lue asiantuntijamme blogikirjoitus

Sote-palveluiden asiakasmaksujen perinnässä noudatetaan asiakasmaksuista säädettyä lakia

Sosiaali- ja terveyspalveluiden asiakasmaksuista säädetään laissa. 1.1.2023 alkaen sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastustoimen järjestämisvastuu siirtyi uusille hyvinvointialueille.  

 

Lue koko artikkeli


Miksi valita Intrum?

Markkinoiden laajimmat luotonhallintapalvelut


Kehittyneimmät teknologiat


Vastuullinen toimija


Vankka projektiosaaminen


Haluatko kuulla lisää luotonhallinnan palveluistamme?

Ota yhteyttä myyntiimme.