Intrumin nimissä huijausviestejä ja huijaussivustoja

Intrumin nimissä on lähetetty huijaustekstiviestejä, joissa kehotetaan kirjautumaan muun muassa suomitunnistus.com  ja intrumlasku.com -sivustoille. Kyseiset sivustot ovat huijausverkkosivuja, jolle ei tule kirjautua. Jos epäilet Intrumin nimissä saamaasi tekstiviestiä, sähköpostia tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos olet antanut huijausviestin yhteydessä henkilötietojasi väärälle taholle tai kirjautunut huijaussivustolle, ilmoita asiasta poliisille.


Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

 

Intrum työnantajana

Intrum on mahdollisuuksien ympäristö. Työnantajana Intrum tarjoaa merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti tärkeää työtä sekä hyviä uramahdollisuuksia kansainvälisessä ja kannustavassa työyhteisössä. Meillä sinua rohkaistaan, inspiroidaan ja tuetaan kasvamaan. Henkilökohtainen ja ammatillinen kehittymisesi vie sekä tarkoitustamme että toimialaamme eteenpäin.

Intrumilla toisten auttaminen on keskeinen osa työtämme. Intrumilla työskentelee yli 10 000 työntekijää 25 eri maassa ja luotonhallinnan johtavana asiantuntijana etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Liiketoimintamme ytimessä ovat ihmiset – työntekijät, asiakkaat ja loppuasiakkaat. Me välitämme työntekijöistämme aidosti. Siksi haluamme tarjota työntekijöillemme myös kilpailukykyiset edut.

Kansainvälisen markkinajohtajan mahdollistamat edut

Intrumilla työskentelet kansainvälisen markkinajohtajan palveluksessa. Tämä tarkoittaa, että pääset tekemään töitä parhaiden osaajien, kiinnostavimpien asiakkaiden ja markkinoiden tuoreimpien innovaatioiden parissa. Työssämme noudatamme korkeimpia eettisiä standardeja. Tarjoamme kansainvälisen työympäristön ja mahdollisuuden tehdä yhteistyötä kollegojen kanssa 24 eri Euroopan maassa sekä Latinalaisessa Amerikassa (Brasiliassa).

Työn merkityksellisyys

Liiketoimintamme perusajatus on toisten auttaminen. Autamme loppuasiakkaitamme löytämään ratkaisuja talousvaikeuksiin. Autamme asiakkaitamme tehostamaan yrityksiensä rahankiertoa, jotta ne voivat kasvaa, kehittyä ja luoda uusia työpaikkoja.Tämä puolestaan hyödyttää koko yhteiskuntaa ja juuri tästä toiminnassamme onkin lopulta kyse. Toimimme terveen talouden suunnannäyttäjänä, ja se tekee työstämme merkityksellistä. Roolista tai tittelistä riippumatta.

Kannustava työkulttuuri, jossa työpanostasi arvostetaan

Intrumin kulttuurin luovat erilaisista taustoista tulevat, omistautuneet työntekijämme. Me annamme parhaamme ja tartumme mahdollisuuksiin. Vaadimme paljon mutta tuemme toisiamme. Olemme ystävällisiä mutta samalla kilpailuhenkisiä. Yhteiset arvomme ovat inhimillisyyttä korostavat Empathy ja Ethics sekä toisaalta lisäarvon luomista painottavat Dedication ja Solutions. Kulttuurimme tarjoaa mahdollisuuden kehittyä nopeasti, kunhan itsekin teet parhaasi.

Mahdollisuus kasvaa

Intrum tarjoaa hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Suuri organisaatiomme tarjoaa mahdollisuuksia uralla etenemiseen, erikoistumiseen ja työtehtävien kiertoon, ja jopa ulkomailla työskentelyyn. Koska liiketoimintamme liittyy tiiviisti yksilöiden ja yritysten auttamiseen, meillä pääset kehittymään paitsi ammatillisesti myös henkilökohtaisemmalla tasolla., merkityksellistä työtä tehden. Me autamme sinua onnistumaan!

Oletko sinä seuraava intrumlainen? Katso avoimet työpaikat ja hae mukaan!