Intrumin nimissä huijaussoittoja ja -sähköpostiviestejä 

Jos epäilet yhteydenottoa huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut yhteydenottajalle henkilötietojasi, ilmoita asiasta poliisille.

Iso data tarkoittaa isoja mahdollisuuksia

Haastavassa markkinatilanteessa kassankierron optimointi ja liiketoiminnan ohjaaminen reaaliaikaisen datan avulla on entistä tärkeämpää. Maksuviiveet eli perintäsaatavat ovat reaaliaikaisinta tietoa yritysten maksukäyttäytymisestä ja niiden avulla voidaan ennakoida vakavat luottoriskit.

Tervetuloa Lemonsoftin ja Intrumin maksuttomaan yhteiswebinaariin kuulemaan, kuinka Intrumin reaaliaikaista ja markkinoiden laajinta perintätietoa hyödyntäen saat paremman näkymän asiakkaidesi taloudellisesta tilanteesta ja tiedät, kenelle sinun kannattaa myydä tuotteitasi tai palvelujasi. Autamme sinua saamaan maksun asiakkailtasi, jotta sinulla on käyttöpääomaa ja voit investoida, työllistää ja kehittää palvelujasi entistä paremmaksi asiakkaillesi. Reaaliaikainen perintätieto ennustaa erittäin luotettavasti vakavia maksuvaikeuksia. Se kertoo asiakkaan maksukyvyn muutoksista jo noin 30-50 päivää ennen julkista maksuhäiriömerkintää ja voi siten ennustaa konkurssinkin jo hyvissä ajoin ennakkoon.

Aika: torstai 14.3.2024 klo 9:00-09:45.

Webinaarissa keskustelevat Intrumin luottokonsultti Jaana Jussila sekä Lemonsoftin tuotepäällikkö Tea Ekström.

Webinaariin kannattaa ilmoittautua, vaikka et pääsisikään kyseisenä ajankohtana osallistumaan, sillä lähetämme kaikille ilmoittautuneille tallenteen.