Intrumin nimissä huijausviestejä ja huijaussivustoja

Intrumin nimissä on lähetetty huijaustekstiviestejä, joissa kehotetaan kirjautumaan muun muassa suomitunnistus.com  ja intrumlasku.com -sivustoille. Kyseiset sivustot ovat huijausverkkosivuja, jolle ei tule kirjautua. Jos epäilet Intrumin nimissä saamaasi tekstiviestiä, sähköpostia tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos olet antanut huijausviestin yhteydessä henkilötietojasi väärälle taholle tai kirjautunut huijaussivustolle, ilmoita asiasta poliisille.


Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

 

Vuokra- ja vastikesaatavien hoitoon lisää tehoa Intrumin ja Visma Tampuurin pakettiratkaisulla

Luotonhallintapalveluita tarjoava Intrum Oy ja kiinteistöalan ohjelmistoasiantuntija Visma Tampuuri Oy laajentavat kumppaniyhteistyötään ja tarjoavat nyt sekä myyntireskontra- että perintäpalvelut Tampuurin käyttäjille. Markkinan kysyntään vastataan uudella pakettiratkaisulla, joka tuo lisätehoa vuokra- ja vastikesaatavien hoitoon.

Intrumin ja Visma Tampuurin ennestään vahva kumppaniyhteistyö laajenee, kun nyt myös myyntireskontrapalvelu tuotetaan Tampuuri-ohjelmiston kautta. Intrumin perintäpalvelut ovat olleet Tampuurin asiakkaiden käytössä jo vuodesta 2013 alkaen.

”Tampuurin käyttäjät saavat nyt luotonhallinnan kokonaisratkaisun aina reskontranhoidosta perintävaiheeseen asti vaivattomasti käyttöönsä. Yhteinen rajapintamme varmistaa, että erääntyneet saatavat siirtyvät muistutusvaiheessa vuokrareskontrasta automaattisesti Intrumille jatkotoimenpiteitä varten. Asiakkaamme rahankierto tehostuu, ennustettavuus paranee ja luottotappiot vähenevät,” summaa ratkaisun etuja Petri Harjula, Visma Tampuurin kumppanuuspäällikkö.

Pakettiratkaisun avulla vuokratoimijan reskontranhoidon prosessit myös tehostuvat ja aikaa säästyy ydinliiketoimintaan eli vuokralaisten palvelemiseen. Lisäksi myyntireskontrapalveluun laajentumisen myötä vuokratoimijalle syntyy synergioita, kun molemmat luotonhallinnan palvelut hoidetaan Intrumin toimesta.

”Kumppanuuden myötä tarjoamme ensimmäisenä palveluntarjoajana vuokratoimialalle entistä laajemman luotonhallinnan palvelun, joka kattaa myyntireskontranhoidon vuokratoimialan käytetyimmästä järjestelmästä sekä toimialakohtaisen perintäpalvelun. Yhteistyö sisältää myös laajemman asiakaspalvelun, joka on avainasemassa vuokralaisten asiakastyytyväisyyden varmistamiseksi,” tiivistää Jussi Vienonen Intrumilta.

Lisätietoja:

Petri Harjula
Kumppanuuspäällikkö
Visma Tampuuri Oy
puh. 040 868 4450, petri.harjula@visma.com

Jussi Vienonen
toimialavastaava, kiinteistötoimiala
Intrum Oy
puh. 050 331 0558, jussi.vienonen@intrum.com

 

Visma Tampuuri on kiinteistöalan ohjelmistoasiantuntija. Kehitämme Tampuuri-ohjelmistoa ja autamme asiakkaitamme digitalisoimaan kiinteistönhallinnan prosessit. Jo lähes 2 miljoonaa suomalaista asuu, työskentelee tai harrastaa Tampuurilla hallinnoidussa kiinteistössä.

Intrum on alan johtava luotonhallintapalvelujen tarjoaja ja terveen talouden suunnannäyttäjä, jolla on toimintaa 24 markkinoilla Euroopassa. Intrum tarjoaa markkinoiden kattavimmat luotonhallinnan ratkaisut niin pienille kuin suurille yrityksille ja yhteisöille. Niiden avulla yritysten rahankierto tehostuu ja kannattavuus paranee.