Intrumin nimissä huijaussoittoja ja -sähköpostiviestejä 

Jos epäilet yhteydenottoa huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut yhteydenottajalle henkilötietojasi, ilmoita asiasta poliisille.

Azets yhteistyöhön luotonhallinnan markkinajohtaja Intrumin kanssa

Azets Insight Oy ja Intrum Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka pohjalta Azets tarjoaa asiakkailleen Intrumin luotonhallinnan ja laskujen perinnän palvelut osana Azetsin taloushallinnon kokonaisratkaisua.

”Johtavana taloushallintopalveluiden tarjoajana meille on tärkeää tuottaa kokonaisvaltaista, laadukasta taloushallinnon palvelua asiakkaidemme liiketoiminnan kehittymisen tueksi. Yhdessä Intrumin kanssa pystymme vastaamaan yhä paremmin asiakasyritystemme kassankierron tehostamiseen automatisoidulla saatavien perinnällä. Asiakkaat voivat keskittyä liiketoimintansa kehittämiseen”, kertoo Janne Blomqvist, Azets Insight Oy:n taloushallintopalveluiden johtaja.

Molemmilla yrityksillä on vahva halu auttaa organisaatioita menestymään liiketoiminnassaan tarjoamalla tehokkaat työkalut taloudenhallintaan. Kumppanuuden myötä Azetsin asiakkaille tarjoutuu mahdollisuus saada perintäpalvelut käyttöönsä vaivattomasti valmiiksi integroidun liittymän avulla.

”Myöhästyneet maksut ovat ongelma kaikenkokoisille yrityksille. Automaattisesti toimiva perintäprosessimme takaa, että saatavat kotiutuvat helposti ja maksuvaikeuksista huolimatta hyvä asiakassuhde säilyy. Luotettavuus, luotonhallinnan vahva asiantuntijuus ja henkilökohtainen asiakaspalvelu ovat meille toimintamme kulmakiviä, joiden avulla tarjoamme ensiluokkaiset palvelut parhaan asiakaskokemuksen saamiseksi. Oikea-aikaisten toimenpiteiden avulla yritys hallitsee talouttaan ja voi kasvaa sekä toimia kestävästi. Haluamme omalta osaltamme olla edistämässä vastuullisuutta luotonhallinnassa,” summaa Juha Pihlajamäki, Intrum Oy:n kehitysjohtaja.

Lisätietoja yhteistyöstä antavat

Janne Blomqvist
Director, Accounting Administration
Azets Insights Oy
Puh. +358 10 756 4215
janne.blomqvist@azets.com

Juha Pihlajamäki
Kehitysjohtaja
Intrum Oy
Puh. +358 50 040 5786
juha.pihlajamaki@intrum.com

 

Azets on talous-, palkka-, HR- ja neuvonantopalveluja sekä niitä tukevia teknologiaratkaisuja tarjoava Pohjoismaiden johtava toimija, joka palvelee asiakkaita henkilökohtaisesti niin digitaalisesti kuin paikallisesti. Yli 6 500 asiantuntijaamme auttavat asiakkaitamme keskittymään liiketoimintaansa ja saavuttamaan tavoitteensa. www.azets.fi

Intrum on alan johtava luotonhallintapalvelujen tarjoaja ja terveen talouden suunnannäyttäjä, jolla on toimintaa 24 maassa Euroopassa. Intrum tarjoaa markkinoiden kattavimmat luotonhallinnan ratkaisut niin pienille kuin suurille yrityksille ja yhteisöille. Niiden avulla yritysten rahankierto tehostuu ja kannattavuus paranee.