Intrumin nimissä huijausviestejä ja huijaussivustoja

Intrumin nimissä on lähetetty huijaustekstiviestejä, joissa kehotetaan kirjautumaan muun muassa suomitunnistus.com  ja intrumlasku.com -sivustoille. Kyseiset sivustot ovat huijausverkkosivuja, jolle ei tule kirjautua. Jos epäilet Intrumin nimissä saamaasi tekstiviestiä, sähköpostia tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos olet antanut huijausviestin yhteydessä henkilötietojasi väärälle taholle tai kirjautunut huijaussivustolle, ilmoita asiasta poliisille.


Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

 

Asiakaskantojen maksuviiveiden analysointi vähentää luottotappioita - Kuinka hyödynnät maksuviiveanalyysiä?

Järjestämme Ecomin kanssa yhteistyössä kevään aikana webinaarisarjan: Yrityksen luottopolitiikka talousmyrskyn ja geopoliittisen epävarmuuden keskellä. Kuinka selvitä kuivin jaloin? Tervetuloa seuraamaan koko trilogia tai vain yksittäinen webinaari. Voit myös kuunnella webinaarin jälkikäteen, kun ilmoittaudut mukaan.

Tervetuloa 1. webinaariin kuulemaan kuinka Asiakaskantojen maksuviiveiden analysointi vähentää luottotappioita - Kuinka hyödynnät maksuviiveanalyysiä? 

keskiviikkona 8.2.2023 klo 9:00-10:00.

1.12.2022 voimaan astunut luottotietolain uudistus vaikuttaa luottokauppaa käyviin yrityksiin ja niiden luotonmyöntöprosesseihin. Maksuhäiriömerkintöjen lyhyempi säilytysaika vähentää luottopäätösten taustalla käytettävissä olevan tiedon määrää, jolloin reaaliaikaisten tietolähteiden hyödyntäminen luottokelpoisuuden kokonaisarvioinnissa on entistä tärkeämpää.

Uudenlaisen työkalun, Maksuviiveanalyysin, avulla tunnet asiakkaittesi maksukykyriskin. Sen avulla tiedät mihin yrityksesi liiketoiminnan kasvumahdollisuudet kohdistuvat ja tiedät missä piilee luottotappioriski. Sidosryhmiesi menestys ratkaisee myös yrityksesi menestyksen, siksi asiakkaittesi kokonaisriskin seuraaminen parantaa yrityksesi menestystä.

Asiantuntijoina Intrumin Analytiikkapalvelujen johtaja Iiro Alikärri ja Ecomin kaupallinen johtaja Mikko Ruoho.