Intrumin nimissä huijaussoittoja ja -sähköpostiviestejä 

Jos epäilet yhteydenottoa huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut yhteydenottajalle henkilötietojasi, ilmoita asiasta poliisille.

Asiakaskantojen maksuviiveiden analysointi vähentää luottotappioita - Kuinka hyödynnät maksuviiveanalyysiä?

Järjestämme Ecomin kanssa yhteistyössä kevään aikana webinaarisarjan: Yrityksen luottopolitiikka talousmyrskyn ja geopoliittisen epävarmuuden keskellä. Kuinka selvitä kuivin jaloin? Tervetuloa seuraamaan koko trilogia tai vain yksittäinen webinaari. Voit myös kuunnella webinaarin jälkikäteen, kun ilmoittaudut mukaan.

Tervetuloa 1. webinaariin kuulemaan kuinka Asiakaskantojen maksuviiveiden analysointi vähentää luottotappioita - Kuinka hyödynnät maksuviiveanalyysiä? 

keskiviikkona 8.2.2023 klo 9:00-10:00.

1.12.2022 voimaan astunut luottotietolain uudistus vaikuttaa luottokauppaa käyviin yrityksiin ja niiden luotonmyöntöprosesseihin. Maksuhäiriömerkintöjen lyhyempi säilytysaika vähentää luottopäätösten taustalla käytettävissä olevan tiedon määrää, jolloin reaaliaikaisten tietolähteiden hyödyntäminen luottokelpoisuuden kokonaisarvioinnissa on entistä tärkeämpää.

Uudenlaisen työkalun, Maksuviiveanalyysin, avulla tunnet asiakkaittesi maksukykyriskin. Sen avulla tiedät mihin yrityksesi liiketoiminnan kasvumahdollisuudet kohdistuvat ja tiedät missä piilee luottotappioriski. Sidosryhmiesi menestys ratkaisee myös yrityksesi menestyksen, siksi asiakkaittesi kokonaisriskin seuraaminen parantaa yrityksesi menestystä.

Asiantuntijoina Intrumin Analytiikkapalvelujen johtaja Iiro Alikärri ja Ecomin kaupallinen johtaja Mikko Ruoho.