Intrumin nimissä huijausviestejä ja huijaussivustoja

Intrumin nimissä on lähetetty huijaustekstiviestejä, joissa kehotetaan kirjautumaan muun muassa suomitunnistus.com,  intrumlasku.com ja suomiturvallisuus.com -sivustoille. Kyseiset sivustot ovat huijausverkkosivuja, jolle ei tule kirjautua. Jos epäilet Intrumin nimissä saamaasi tekstiviestiä, sähköpostia tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos olet antanut huijausviestin yhteydessä henkilötietojasi väärälle taholle tai kirjautunut huijaussivustolle, ilmoita asiasta poliisille.

 

Tunnista yritysten luottoriskit ajoissa ja hyödynnä reaaliaikaista perintätietoa

Haastavassa markkinatilanteessa liiketoiminnan ohjaaminen reaaliaikaisen datan avulla on entistä tärkeämpää. Maksuviiveet eli perintäsaatavat ovat reaaliaikaisinta tietoa yritysten maksukäyttäytymisestä. Ne kertovat asiakkaan maksukyvyn muutoksista jo noin 30-50 päivää ennen julkista maksuhäiriömerkintää ja voi siten ennustaa konkurssinkin jo hyvissä ajoin ennakkoon.

Tervetuloa Alman ja Intrumin maksuttomaan yhteiswebinaariin keskiviikkona 22.5. kello 10-10.30 kuulemaan, kuinka Intrumin reaaliaikaista ja markkinoiden laajinta perintätietoa hyödyntäen

  •       selvität yrityksen perintätiedot helposti ja luotettavasti
  •       ennakoit vakavat luottoriskit
  •       saat paremman näkymän asiakkaidesi taloudellisesta tilanteesta
  •       tiedät, kenelle sinun kannattaa myydä tuotteitasi tai palvelujasi.
     

Webinaarissa puhumassa Intrumin luottokonsultti Jaana Jussila ja Customer Success Manager Pauliina Vesa.

Webinaariin kannattaa ilmoittautua, vaikka et pääsisikään kyseisenä ajankohtana osallistumaan, sillä lähetämme kaikille ilmoittautuneille tallenteen.