Intrumin nimissä huijausviestejä ja huijaussivustoja

Intrumin nimissä on lähetetty huijaustekstiviestejä, joissa kehotetaan kirjautumaan muun muassa suomitunnistus.com  ja intrumlasku.com -sivustoille. Kyseiset sivustot ovat huijausverkkosivuja, jolle ei tule kirjautua. Jos epäilet Intrumin nimissä saamaasi tekstiviestiä, sähköpostia tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos olet antanut huijausviestin yhteydessä henkilötietojasi väärälle taholle tai kirjautunut huijaussivustolle, ilmoita asiasta poliisille.


Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

 

Miten kannattaa toimia epävarmassa taloustilanteessa?

Talousmyrskyn aallot lyövät yhä korkealle ja horisontin näkymä on epävarma. Rakennusala on erityisen haastavassa tilanteessa ja näin ollen nyt on erityisen tärkeää selvittää uusien ja nykyisten asiakkaiden maksukyky.

Tervetuloa Ecomin ja Intrumin yhteiswebinaariin kuulemaan, kuinka Intrumin reaaliaikaista ja markkinoiden laajinta perintätietoa hyödyntäen voit kohdentaa myyntiä oikein, minimoida luottotappiot ja varmistaa riittävän käyttöpääoman liiketoiminnan harjoittamiseen.

Aika: keskiviikko 25.10.2023 klo 9:00-09:45.

Webinaarissa keskustelevat Intrumin luottokonsultti Jaana Jussila sekä Ecomin asiakasmenestysjohtaja Juha Merilä.

Webinaariin kannattaa ilmoittautua, vaikka et pääsisikään kyseisenä ajankohtana osallistumaan, sillä lähetämme kaikille ilmoittautuneille tallenteen.