Intrumin nimissä huijausviestejä ja huijaussivustoja

Intrumin nimissä on lähetetty huijaustekstiviestejä, joissa kehotetaan kirjautumaan muun muassa suomitunnistus.com  ja intrumlasku.com -sivustoille. Kyseiset sivustot ovat huijausverkkosivuja, jolle ei tule kirjautua. Jos epäilet Intrumin nimissä saamaasi tekstiviestiä, sähköpostia tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos olet antanut huijausviestin yhteydessä henkilötietojasi väärälle taholle tai kirjautunut huijaussivustolle, ilmoita asiasta poliisille.


Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

 

Administer aloittaa yhteistyön luotonhallinnan markkinajohtaja Intrumin kanssa

Administer Oyj on solminut yhteistyösopimuksen luotonhallinnan palveluita tuottavan Intrum Oy:n kanssa, joka on markkinajohtaja Suomessa ja Euroopassa.

”Intrum on merkittävä toimija alallaan ja olen hyvin tyytyväinen yhteistyösopimuksen solmimisesta heidän kanssaan. Intrumilla on 110 vuoden historia ja kokemus perinnästä. Kumppaniyhteistyö mahdollistaa erinomaisen asiakaspalvelun ja parhaiden mahdollisten perintäpalveluiden tarjoamisen asiakkaillemme,” toteaa Peter Aho, Administer Oyj:n toimitusjohtaja.

Muutoksella tavoitellaan sujuvampaa ja läpinäkyvämpää kumppanimuotoista yhteistyötä. Käytännössä tämä tarkoittaa asiakkaillemme automatisoidumpaa perintäprosessia, johon asiakkaillamme on selkeä näkyvyys koko prosessin ajan. Administerilla nähdään Intrumin palvelukokonaisuuden ja palkitun asiakaspalvelun tuovan lisäarvoa sekä asiakkaillemme että yrityksemme sisäiseen tekemiseen.

”Kaikenkokoisten yritysten menestymisen takana ovat toimivat taloudenhallinnan, laskutuksen ja perinnän prosessit. Kumppanuutemme kautta tarjoamme Administerin asiakkaille palvelukokonaisuuden, jota he eivät muualta saisi. Automaattisesti toimiva perintäprosessi takaa, että saatavat kotiutuvat helposti ja maksuvaikeuksista huolimatta asiakassuhde säilyy. Laadukas ja henkilökohtainen asiakaspalvelu on meille kunnia-asia, mutta palvelemme asiakkaitamme myös monikanavaisesti ja helppokäyttöisten digitaalisten alustojen avulla. Palvelumme säästää aikaa ja vaivaa, jolloin yritys voi itse keskittyä kasvuun,” tiivistää Juha Pihlajamäki, Intrum Oy:n kehitysjohtaja.

Lisätietoja yhteistyöstä antavat:

Peter Aho
Toimitusjohtaja
Administer Oyj
Puh. 040 501 3661
peter.aho@administer.fi

Juha Pihlajamäki
Kehitysjohtaja
Intrum Oy
Puh. 050 040 5786
juha.pihlajamaki@intrum.com

 

Administer Oyj on suomalainen digitaalisen taloushallinnon edelläkävijä. Vuonna 1985 perustettu Administer on yksi suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista Suomessa. Konserni työllistää 600 taloushallinnon ammattilaista ja palvelee asiakkaita lukuisilta eri toimialoilta, pörssiyhtiöistä yhden työntekijän yrityksiin sekä kuntiin ja kaupunkeihin. Administer vapauttaa asiakkaiden aikaa tuottavaan liiketoimintaan muuttamalla taloushallinnon paperittomaksi ja reaaliaikaiseksi. Lisäksi Administer tarjoaa laadukkaita ulkoistetun talousjohtajan ja controllerin palveluita vuosikymmenien kokemuksella. Administer toimii koko Suomessa sekä Tukholmassa ja Tallinnassa. Administer on osa kansainvälistä Integra-verkostoa.

Intrum on alan johtava luotonhallintapalvelujen tarjoaja ja terveen talouden suunnannäyttäjä, jolla on toimintaa 24 maassa Euroopassa. Intrum tarjoaa markkinoiden kattavimmat luotonhallinnan ratkaisut niin pienille kuin suurille yrityksille ja yhteisöille. Niiden avulla yritysten rahankierto tehostuu ja kannattavuus paranee.