Tommi Sova: Maksutiedon käyttäminen luottopäätösten taustalla on osa vastuullista luottopolitiikkaa

Asiaan on puututtu niin hallitusohjelman kuin kansainvälisten luottoluokittajien tahoilta. Olemme myös Intrumilla panostaneet kuluneen vuoden aikana uusien tuotteiden kehittämiseen, jotka antavat asiakkaillemme entistä tehokkaampia keinoja ehkäistä luottotappioiden syntymistä ja samalla mahdollistaa maksuhäiriömerkinnän saaneiden henkilöiden positiivisen maksutiedon hyödyntämisen luottopäätöksen tukena.

Tehokkaiden laskutus- ja perintäprosessien rinnalle on noussut reaaliaikaista maksutietoa eli perintähistoriaa hyödyntäviä palveluita. Olemme myös kehittäneet asiakkaidemme palvelukanavia entistä älykkäämmiksi dataa hyödyntämällä. Kokonaisvaltaiset, reaaliaikaiseen maksutietoon pohjautuvat luotonhallinnan ratkaisut tukevat asiakkaitamme entistä vastuullisempien luottopäätösten tekemisessä ja tehokkaammassa kassavirran hallinnassa.

Olemme erittäin innoissamme näistä luotonhallinnan uusista instrumenteistamme sekä kokonaisratkaisuistamme, jotka tarjoavat asiakkaillemme nyt aiempaa enemmän kilpailuetua. Emme olisi onnistuneet tuotekehityksessämme ilman hyvää yhteistyötä monien asiakkaidemme kanssa. Tähtäimessämme on saavuttaa markkinajohtajuus myös asiakastiedolla johtamisessa, siihen ainutlaatuinen maksutietomme antaa meille erinomaiset mahdollisuudet.

Kiitän kuluneesta vuodesta ja luottamuksesta. Pyrimme tekemään kaikkemme, jotta ansaitsemme teidän ja asiakkaidenne luottamuksen myös tulevina vuosina. Kuljetaan yhdessä kohti vastuullisempaa luotonmyöntämisen ja -ottamisen kulttuuria.

Toivotan kaikille teille oikein hyvää joulunaikaa.

Kunnioittavasti,

Tommi Sova, Helsinki, 12.12.2019