Intrumin nimissä huijausviestejä ja huijaussivustoja

Intrumin nimissä on lähetetty huijaustekstiviestejä, joissa kehotetaan kirjautumaan muun muassa suomitunnistus.com  ja intrumlasku.com -sivustoille. Kyseiset sivustot ovat huijausverkkosivuja, jolle ei tule kirjautua. Jos epäilet Intrumin nimissä saamaasi tekstiviestiä, sähköpostia tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos olet antanut huijausviestin yhteydessä henkilötietojasi väärälle taholle tai kirjautunut huijaussivustolle, ilmoita asiasta poliisille.


Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

 

 

Olemme täällä tukenasi. Kaikissa vaiheissa.
Anna meidän auttaa

Olemme täällä tukenasi. Kaikissa vaiheissa.

Helpoin ja nopein tapa hoitaa velka-asioitasi

Oma Intrum -palvelumme on avoinna 24/7

Oma Intrum -verkkopalvelusta löydät tiedot velka-asioista, joita sinulla on Intrumin kanssa. Oma Intrum -palvelussa asiointi onnistuu kätevästi vaikka kännykällä. Voit kirjautua palveluun verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai kirjeestäsi löytyvillä tiedoilla. Verkkopalvelussa voit:

  • maksaa velkasi
  • lähettää ja vastaanottaa viestejä
  • tarkistaa maksusi ja velkatilanteesi
  • tehdä eräpäivän siirron tai maksusuunnitelman
  • antaa suostumuksen sähköpostikirjeiden vastaanottamiseen.

Jos et pääse kirjautumaan Oma Intrumiin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.


Soita
Yhteystiedot
Soita

Soita ensisijaisesti kirjeessä näkyvään asiakaspalvelunumeroomme

Hankaliinkin tilanteisiin löytyy usein ratkaisu yhdellä puhelinsoitolla. Asiaasi käsittelevän palvelutiimin suorat yhteystiedot ovat meiltä saamassasi kirjeessä. Jos sinulla ei ole kirjettä, voit soittaa vaihdenumeroomme arkisin klo 7.30-17.00. Tavoitat asiantuntijamme parhaiten klo 8.00-17.00. Soittamisesta ja jonottamisesta veloitetaan paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksu (pvm/mpm). Jos soitat muualta kuin Suomesta, puhelinoperaattorisi voi periä puheluista lisämaksua.

Lähetä meille sähköpostia

Saat myös apua lähettämällä meille sähköpostia. Napauttamalla viereistä painiketta pääset täyttämään lomakkeen, jossa voit yksilöidä asiasi.

Contact us in English

Please fill out the email form to get in touch with us.
Yhteystiedot

Intrum Oy

PL 47
00811 Helsinki

Anna meille palautetta toiminnastamme

Palautteesi auttaa meitä kehittämään ja kehittymään.

Onko sinulla kysyttävää?

Tarkista, löytyykö vastaus usein kysytyistä kysymyksistä.