Luottomaatti - luottohakemusten tueksi kuluttajakauppaan

Luottomaatti on uudenlainen työkalu yrityksen luottoriskien hallintaan ja yksittäisen luottohakemuksen tueksi kuluttajakaupassa.

Palvelussa hyödynnetään reaaliaikaista tietoa luotonhakijan maksukäyttäytymisestä kuluttajan omalla suostumuksella. Jos asiakkaallasi on maksuvaikeuksia, saat sen tietoosi - paljon ennen varsinaisia maksuhäiriömerkintöjä. Luottomaatti mahdollistaa tarkempien luottopäätösten teon kuluttajaluotoissa ja tukee samalla vastuullista luotonmyöntämistä ehkäisten osaltaan myös ylivelkaantumista. Kun myyt laskulla tai osamaksulla ja asiakkaasi maksukäyttäytymisen ymmärtäminen on tärkeää sinulle, tämä palvelu on sinua varten.

Tukee yrityksen vastuullista luotonmyöntämistä

Luottomaatti tukee monella tapaa vastuullista luotonmyöntämistä kuluttajaluotoissa ja ehkäisee samalla ylivelkaantumista. Se tarjoaa merkittävää kilpailuetua yrityksellesi:

  • Helpottaa pääsyä luotonhakijan maksutapatietoihin
  • Saat tarkempaa tietoa luotonhakijan maksukyvystä
  • Kohdentaa myynnin maksukykyisiin asiakkaisiin ja lisää myyntiä
  • Mahdollistaa vastuullisen luotonannon
  • Vähentää perinnän tarvetta
  • Säästää aikaa ja kustannuksia pienentämällä luottotappioriskiä
  • Tukee yrityksen luottopolitiikkaa

Voit ottaa palvelun yrityksen käyttöön joko itsenäisenä tuotteena tai yhdistettynä Intrumin muihin Luottotietopalveluihin.

Luonnollinen osa luotonhakuprosessia

  1. Luotonhakija myöntää luvan perintätietojensa luovuttamiseen ja käyttöön sekä Intrumille että luotonmyöntäjälle
  2. Luotonmyöntäjä saa ainutlaatuista, reaaliaikaista maksutapatietoa luotonhakijasta luottopäätöksensä tueksi
  3. Luotonmyöntäjä tekee vastuullisen luottopäätöksen. Enemmän tarkoin perustein myytyjä luottoja ja vähemmän väärin perustein hylättyjä luottoja

Luottomaatin reaaliaikaisen analyysin avulla asiakas, jolla on vanha maksuhäiriömerkintä, voi osoittaa, että hän pystyy tällä hetkellä suoriutumaan laskuistaan. Tällöin luotonmyöntäjä voi harkita luotonmyöntämistä räätälöidyin ehdoin.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää Luottomaatista? Ota yhteyttä, autamme mielellämme!

Puhelin 09 2291 1600
asiakaspalvelu@intrum.com