Palvelut yrittäjille

Palvelumme on kehitelty ratkaisemaan yritysten yleisimpiä raha-asioihin liittyviä haasteita. Yrittäjäjärjestön jäsenenä saat palvelumme käyttöösi jäsenetuhintaan. Ulkoista siis huolesi meille alla olevalla lomakkeella.

Luottotietojen tarkistus

Ennakointi on parasta riskienhallintaa. Minimoi luottotappioriskit ja tarkista Luottotietopalvelumme avulla yrityksen luottotiedot aina ennen kaupantekoa. Asiakkaanamme käytössäsi on markkinoiden tuoreimmat saatavilla olevat tiedot. Tarkistamalla myös muiden yhteistyökumppaneidesi luottotietohistorian vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

Yrittäjäjärjestön jäsenille tarjoamme Luottotieto- ja perintäpalvelumme jäsenetuhintaan: vuosihinta 95 € + alv (normaalit 195 € + alv)

Lasku- ja reskontrapalvelu

Lasku- ja reskontrapalvelumme avulla säästät aikaa, vaivaa ja rahaa. Palvelumme mukautuu hyvin erilaisiin tarpeisiin. Laajimmillaan voit ulkoistaa meille laskujen lähettämisen sekä reskontran hoidon. Voit myös ottaa käyttöösi vain reskontrapalvelumme, jolloin hoidamme myyntireskontrasi kattavasti ja luotettavasti.

Muistutuspalvelumme tarjoaa apua kassankierron tehostamiseen silloin, kun reskontran hoidon ulkoistus ei ole ajankohtaista. Asiakaspalvelumme on ylivertainen vahvuutemme. Ratkaisemme ongelmat nopeasti ja sovimme maksujärjestelyistä puolestasi. 

Yrittäjäjärjestön jäsenille tarjoamme Lasku- ja reskontrapalvelumme jäsenetuhintaan: vuosihinta 295 € + alv (normaalisti 395 € + alv)

Perintä

Olemme täyden palvelun perintätoimisto. Autamme perimään saatavasi niin, että asiakassuhde voi jatkua hetkellisistä maksuvaikeuksista huolimatta.

Perintätoimet kannattaa aloittaa pian maksumuistutuksen jälkeen. Mitä nopeammin ne aloitat, sitä varmemmin saat rahasi takaisin. Pyydä meidät ajoissa avuksesi.

Meillä saat henkilökohtaisen perintäneuvojan, joka auttaa sinua perinnän kaikissa vaiheissa. Tarjoamme aina ylivertaista asiakaspalvelua sinulle ja asiakkaillesi.

Yrittäjäjärjestön jäsenille tarjoamme Luottotieto- ja perintäpalvelumme jäsenetuhintaan: vuosihinta 95 € + alv (normaalit 195 € + alv)

Kansainväliset palvelut

Euroopan johtavana luotonhallintapalveluiden tarjoajana meillä on toimistoja 24 eri maassa ja niiden lisäksi asiamiehiä 160 maassa. Kansainvälinen palvelupakettimme takaa, että saat rahasi takaisin myös ulkomailta. Olipa kyseessä sitten maksamatta jättänyt asiakas tai hotelliyöpymisistä syntynyt alv-kustannus.

Voimme olla avuksesi jo maksumuistutusvaiheessa. Kansainvälisen perintäpalvelumme avulla saat paikallisen asiantuntijan hoitamaan asiaasi - näin saat rahasi varmimmin takaisin.

Useista Euroopan maista voit hakea takaisin maksamiesi hotelli-, ravintola-, messu-,  taksi- ja bensakulujen arvonlisäverot. Selvitä yhdellä puhelinsoitolla mitä kuluja Arvonlisäveropalvelumme voi hakea sinulle takaisin. Tarjoamme yrittäjäjärjestön jäsenille Kansainvälinen perintä- ja arvonlisäveropalvelut jäsenetuhintaan: vuosihinta 95 € + alv (normaalisti 195 € + alv)

Laskurahoitus

Vaativatko asiakkaasi yhä pidempiä maksuehtoja? Tarvitsetko rahoitusta liiketoiminnan kehittämiseen? Intrum Rahoituksen Laskurahoitus on tehokas rahoitusratkaisu, jonka avulla tasoitat kassan kausivaihtelut ja poistat pitkien maksuaikojen ongelman. Rahoituspalvelumme avulla saat rahat tilillesi heti, samalla kun voit tarjota asiakkaillesi kilpailijoita pidempiä maksuaikoja.

Kun käytössäsi on Laskurahoitus, voit keskittyä rauhassa ydinliiketoimintaasi. Me huolehdimme rahoituksen lisäksi myös myyntilaskujen hallinnoinnista. Hoidamme laskujen lähettämisen, myyntireskontran, maksumuistutukset, perinnän ja raportoinnin.

Yrittäjäjärjestön jäsenille tarjoamme Laskurahoitus-palvelumme jäsenetuhintaan: vuosihinta 150 € + alv (normaalisti 250 € + alv)

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää luotonhallinnan palveluistamme? Ota yhteyttä, autamme mielellämme!

Puhelin 09 315 448 80
asiakaspalvelu@intrum.com

Voit myös jättää meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.