Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme 

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

Intrumin nimissä huijaussoittoja ja -sähköpostiviestejä

Jos epäilet Inrumin nimissä saamaasi viestiä tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut yhteydenottajalle henkilötietojasi, ilmoita asiasta poliisille.

Palvelut jäsenyrityksille

Palvelumme on kehitelty ratkaisemaan yritysten yleisimpiä raha-asioihin liittyviä haasteita. Yrittäjäjärjestön jäsenenä saat palvelumme käyttöösi jäsenetuhintaan. Olemme kumppanisi vastuullisessa luotonannossa ja kassavirran kiihdyttämisessä.

Luottotietojen tarkistus

Ennakointi on parasta riskienhallintaa. Minimoi luottotappioriskit ja tarkista Luottotietopalvelumme avulla yrityksen luottotiedot aina ennen kaupantekoa. Asiakkaanamme käytössäsi on markkinoiden tuoreimmat saatavilla olevat tiedot. Tarkistamalla myös muiden yhteistyökumppaneidesi luottotietohistorian vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

Yrittäjäjärjestön jäsenille tarjoamme Luottotieto- ja perintäpalvelumme jäsenetuhintaan: vuosihinta 95 € + alv (normaalisti 195 € + alv)

Perintä

Autamme perimään saatavasi niin, että asiakassuhde voi jatkua hetkellisistä maksuvaikeuksista huolimatta.

Perintätoimet kannattaa aloittaa pian maksumuistutuksen jälkeen. Mitä nopeammin ne aloitat, sitä varmemmin saat rahasi takaisin. 

Meillä saat henkilökohtaisen perintäneuvojan, joka auttaa sinua perinnän kaikissa vaiheissa. Tarjoamme aina ylivertaista asiakaspalvelua sinulle ja asiakkaillesi.

Yrittäjäjärjestön jäsenille tarjoamme Luottotieto- ja perintäpalvelumme jäsenetuhintaan: vuosihinta 95 € + alv (normaalisti 195 € + alv)

KV-palvelut

Meillä on toimistoja 20 eri maassa ja niiden lisäksi asiamiehiä 160 maassa. Kansainvälinen palvelupakettimme takaa, että saat rahasi takaisin myös ulkomailta. Voimme olla avuksesi jo maksumuistutusvaiheessa. Kansainvälisen perintäpalvelumme avulla saat paikallisen asiantuntijan hoitamaan asiaasi - näin saat rahasi varmimmin takaisin. Voit hakea takaisin maksamiesi hotelli-, ravintola-, messu-, taksi- ja bensakulujen arvonlisäverot useista Euroopan maista. Selvitä yhdellä puhelinsoitolla mitä kuluja Arvonlisäveropalvelumme voi hakea sinulle takaisin.

Tarjoamme yrittäjäjärjestön jäsenille Kansainvälinen perintä- ja arvonlisäveropalvelut jäsenetuhintaan: vuosihinta 95 € + alv (normaalisti 195 € + alv)


Miksi valita Intrum?

Kattavat luotonhallinnan palvelut


Tutkitusti toimialan paras asiakaspalvelu


Global toimija ja paikallinen yhteistyökumppani


Lakiasiainosastomme asiantuntijat käytettävissäsi


“Vastuullisuus on meille tärkeää, haluamme olla edistämässä sitä myös luotonhallinnassa. Työmme perustuu tarkoitukseemme toimia terveen talouden suunnannäyttäjänä.”

Haluatko kuulla lisää luotonhallinnan palveluistamme?

Ota yhteyttä myyntiimme.