Intrumin nimissä huijausviestejä ja huijaussivustoja

Intrumin nimissä on lähetetty huijaustekstiviestejä, joissa kehotetaan kirjautumaan muun muassa suomitunnistus.com,  intrumlasku.com ja suomiturvallisuus.com -sivustoille. Kyseiset sivustot ovat huijausverkkosivuja, jolle ei tule kirjautua. Jos epäilet Intrumin nimissä saamaasi tekstiviestiä, sähköpostia tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos olet antanut huijausviestin yhteydessä henkilötietojasi väärälle taholle tai kirjautunut huijaussivustolle, ilmoita asiasta poliisille.

 

LähiRahoitus on nyt NOJA - kassavirran vauhdittaja ja kasvutarinoiden mahdollistaja

Yhteistyökumppanimme on uudistanut nimensä, ilmeensä ja brändinsä. LähiRahoitus tunnetaan nyt nimellä Noja Rahoitus.

Nimensä mukaisesti Noja on tuki, joka vakauttaa ja turvaa asiakkaidensa päivittäistä liiketoimintaa kassavirtaa vauhdittamalla. Samalla se luo yrityksille mahdollisuuksia rakentaa pitkäjänteistä kasvua kohti tulevaisuutta.

”Kumppanuus Lähirahoituksen, uuden Noja Rahoituksen, kanssa alkoi keväällä 2021. Tarjoamme heidän asiakkailleen laskujen välitys- ja reskontrapalvelua osana heidän rahoituspalveluansa. Automatisoitu perintäprosessimme takaa, että heidän asiakkaiden saatavat kotiutuvat helposti, nopeammin ja hetkellisistä maksuvaikeuksista huolimatta asiakassuhde säilyy. Palvelumme säästää aikaa ja vaivaa, jolloin yritys voi itse keskittyä kasvuun. Haluamme yhdessä Noja Rahoituksen kanssa helpottaa yritysten kasvumahdollisuuksia,” toteaa Juha Pihlajamäki, Intrum Oy:n kehitysjohtaja ja lisää tyytyväisenä, että koronapandemian jälkeen kassankiertoa tehostaville ratkaisuille on ollut hyvin kysyntää.

Noja Rahoituksen ostolaskurahoitus mahdollistaa vauhdikkaamman kasvun

Noja Rahoituksen Ostolaskurahoitus antaa maksuaikaa ostolaskuillesi ja auttaa yritystäsi tarttumaan uusiin mahdollisuuksiin. Sen avulla voit esimerkiksi ostaa isompia eriä edullisemmin ja ottaa vastaan isompia urakoita. Ostolaskurahoitus sopii kaikille yrityksille, se on helppo ja nopea rahoitusvaihtoehto tukemaan yrityksen toimintaa.

Tutustu Noja Rahoitukseen

Terveen talouden suunnannäyttäjä Intrum on Noja Rahoituksen luotettava kumppani.  Intrum tarjoaa markkinoiden kattavimmat luotonhallinnan ratkaisut niin pienille kuin suurille yrityksille ja yhteisöille. Niiden avulla yritysten rahankierto tehostuu ja kannattavuus paranee.