Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme 

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

Intrumin nimissä huijaussoittoja ja -sähköpostiviestejä

Jos epäilet Inrumin nimissä saamaasi viestiä tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut yhteydenottajalle henkilötietojasi, ilmoita asiasta poliisille.

Kuinka tehostaa yrityksen arvonlisäverokäytäntöjä?

Lataa ja tutustu uuteen Kansainvälisen arvonlisäveropalvelun tuoteoppaaseen ja ymmärrät, miten arvonlisäverotus tulee ottaa huomioon kansainvälisessä liiketoiminnassa, mitkä ovat yleisimmät arvonlisäverotuksen haasteet ja miten voimme yli 30 vuoden kokemuksella tukea yrityksiä eri tilanteissa optimoimalla ja tehostamalla asiakkaan alv-käytäntöjä.

Arvonlisävero on yleinen kulutusvero, joka kohdistuu lähestulkoon kaikkien tavaroiden ja palvelujen kulutukseen. Arvonlisävero on tarkoitettu tavaran tai palvelun lopullisen kuluttajan maksettavaksi ja näin ollen veron tulisi olla yrityksille vain läpikulkuerä. Myyjä lisää arvonlisäveron myyntihintoihinsa ja tilittää veron valtiolle.

Arvonlisäverotus vaikuttaa olennaisesti yrityksen liiketoimintaan, ja sitoo melkoisesti yrityksen resursseja. Kansainvälisissä tilanteissa arvonlisäverosäännösten ja eri maiden lainsäädännön eroavaisuuksien tulkinta voi ajoittain olla haasteellista. Intrumin Kansainvälisten arvonlisäveropalveluiden tarjoamat hyödyt:

  1. Palvelun käyttöönotto on helppoa ja nopeaa.
  2. Saat tukea nimetyltä veroasiantuntijalta.
  3. Vuosikymmenten kokemus alv-takaisinhausta ja kansainvälisestä arvonlisäverotuksesta.
  4. Kaikki EU-maat kattava palvelu. Lisäksi verkostomme kautta apua myös EU:n ulkopuolisiin maihin. 


Lataa opas itsellesi ja saat tietää miten voimme tehostaa yrityksesi alv-käytänteitä.

 

Lataa opas täyttämällä lomake: