Intrumin nimissä huijaussoittoja ja -sähköpostiviestejä 

Jos epäilet yhteydenottoa huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut yhteydenottajalle henkilötietojasi, ilmoita asiasta poliisille.

Case GT Musiikkiluvat: Luotettava kumppani mahdollistaa oman liiketoiminnan kehittämisen

GT Musiikkiluvat Oy on tehostanut luotonhallintaansa ottamalla käyttöön Intrumin muistutus- ja perintäpalvelut.

Asiakkaamme GT Musiikkiluvat vastaa Gramexin ja Teoston musiikkilupien myynnistä ja markkinoinnista sekä toimii tunnetun musiikin käytön edistäjänä. He haluavat muistuttaa miten tärkeä rooli musiikilla on asiakkaiden asiakaskokemuksen kehittäjänä.

Musiikki vaikuttaa tunteisiin ja sillä voi tutkitusti tehdä parempaa bisnestä. Tarkoin valittu taustamusiikki voi vahvistaa brändimielikuvaa ja saada asiakkaan myös ostamaan enemmän.
Heikki Kaasinen, toimitusjohtaja, GT Musiikkiluvat Oy

Intrumin tavoin GT Musiikkiluvat on vastuullinen toimija alallaan ja he haluavat varmistaa, että palkat maksetaan ajallaan niille, jotka sen ansaitsevat eli artisteille, musiikin tekijöille ja tuottajille tekijänoikeusmaksujen muodossa. Me Intrumilla autamme, että maksut saadaan perittyä inhimillisesti ilman, että asiakassuhde katkeaa hetkellisestä maksuhäiriöistä huolimatta.

Katso mitä GT Musiikkilupien toimitusjohtaja Harri Kaasinen kertoo yhteistyön tuomista hyödyistä.