Intrumin nimissä huijausviestejä ja huijaussivustoja

Intrumin nimissä on lähetetty huijaustekstiviestejä, joissa kehotetaan kirjautumaan muun muassa suomitunnistus.com  ja intrumlasku.com -sivustoille. Kyseiset sivustot ovat huijausverkkosivuja, jolle ei tule kirjautua. Jos epäilet Intrumin nimissä saamaasi tekstiviestiä, sähköpostia tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos olet antanut huijausviestin yhteydessä henkilötietojasi väärälle taholle tai kirjautunut huijaussivustolle, ilmoita asiasta poliisille.


Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

 

Case GT Musiikkiluvat: Luotettava kumppani mahdollistaa oman liiketoiminnan kehittämisen

GT Musiikkiluvat Oy on tehostanut luotonhallintaansa ottamalla käyttöön Intrumin muistutus- ja perintäpalvelut.

Asiakkaamme GT Musiikkiluvat vastaa Gramexin ja Teoston musiikkilupien myynnistä ja markkinoinnista sekä toimii tunnetun musiikin käytön edistäjänä. He haluavat muistuttaa miten tärkeä rooli musiikilla on asiakkaiden asiakaskokemuksen kehittäjänä.

Musiikki vaikuttaa tunteisiin ja sillä voi tutkitusti tehdä parempaa bisnestä. Tarkoin valittu taustamusiikki voi vahvistaa brändimielikuvaa ja saada asiakkaan myös ostamaan enemmän.
Heikki Kaasinen, toimitusjohtaja, GT Musiikkiluvat Oy

Intrumin tavoin GT Musiikkiluvat on vastuullinen toimija alallaan ja he haluavat varmistaa, että palkat maksetaan ajallaan niille, jotka sen ansaitsevat eli artisteille, musiikin tekijöille ja tuottajille tekijänoikeusmaksujen muodossa. Me Intrumilla autamme, että maksut saadaan perittyä inhimillisesti ilman, että asiakassuhde katkeaa hetkellisestä maksuhäiriöistä huolimatta.

Katso mitä GT Musiikkilupien toimitusjohtaja Harri Kaasinen kertoo yhteistyön tuomista hyödyistä.