Intrumin nimissä huijaussoittoja ja -sähköpostiviestejä 

Jos epäilet yhteydenottoa huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut yhteydenottajalle henkilötietojasi, ilmoita asiasta poliisille.

Oletko Nettilaskun käyttäjä?

Intrumin palvelut ja nettilasku.fi toimivat saumattomasti yhdessä, jolloin pienyrittäjien taloudenhallinta helpottuu. Nettilasku.fi laskutusohjelman käyttäjä saa käyttöönsä rahan kiertoa nopeuttavat Intrumin palvelut; luottotietohaun, perinnän sekä Laskurahoituksen.

Luottotietohaku - ennakointi parasta riskienhallintaa

Asiakkaiden, mutta myös uusien yhteistyökumppaneiden taustat kannattaa tutkia. Luottosuositukset antavat turvallisen pohjan luottopäätöksen tueksi. Nettilasku.fi-laskutuspalvelusta saat käyttöösi raportteja ja luottosuosituksia erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin. Yritysten luottotiedot tarkastat kätevästi valmiiksi paketoiduilla luottosuosituksilla.

Pikaluottosuositus

Yrityksen maksutavan tarkistat nopeasti automaattisella Pikaluottosuosituksella. Pikaluottosuositus näyttää yksityiskohtaisesti yrityksen maksuviiveet sekä maksuhäiriömerkinnät. Saat kokonaiskuvan yrityksen maksukyvystä ja tiedät kannattaako kyseiselle asiakkaalle myydä laskulla vai tulisiko harkita muita maksutapoja. Palvelu tarkistaa myös että yrityksen perustiedot ja rekisteritiedot ovat kunnossa. Vastaukseksi saat suosituksen luotonantoon, joka on Hyväksytty, Vakuus tai Käteinen.

Pikaluottosuositus Plus

Pikaluottosuositus Plus on kattava yrityksen luottokelpoisuuden tarkistus. Suosituksella saat kokonaisvaltaisen kuvan yrityksen maksukyvystä sekä taloudellisesta tilanteesta. Suosituksen pohjalta voit tehdä merkittäväänkin luotonantoon turvallisen luottopäätöksen.

Yritysten maksuhäiriöt

Yrityksen maksuhäiriöt -raportista selviävät kohdeyrityksen mahdolliset maksuhäiriömerkinnät ja muut julkiset merkinnät. Maksuhäiriöistä tai muista julkisista merkinnöistä näkyvät niiden tyyppi, päivämäärä, summa ja velkoja.

Kuluttajien maksuhäiriöt

Palvelun kautta tarkistat nopeasti yksityishenkilön maksuhäiriöt ja yritysyhteydet. Luottotietojen tarkastusta varten tarvitset tarkastettavan henkilön henkilötunnuksen. Saat listan henkilön mahdollisista maksuhäiriömerkinnöistä.

Perintä - tehokas keino saatavien kotiuttamiseksi

Ylivertaista asiakaspalvelua sinulle ja asiakkaillesi - perinnän jokaisessa vaiheessa
Joskus asiakkaasi unohtaa maksaa lähettämäsi laskun. Ystävällinen mutta jämäkkä muistutus auttaa pitämään saatavat tuoreina ja samalla takaa asiakassuhteen jatkuvuuden. Maksamatta jääneestä laskusta kannattaa lähettää maksumuistutus ajoissa, sillä se pitää laskun tuoreena.

Toimeksiantojen seuranta sujuu kätevästi Nettilasku.fi-palvelussa. Näet verkossa miten yksittäinen toimeksianto on edennyt sekä yrityksesi saatavien kokonaistilanteen. Asiakkaasi voi huolehtia maksuasioistaan Intrum Oy:n ylläpitämässä Oma Intrum -palvelussa.

Laskurahoitus - rahoitusta myyntilaskuja vastaan

Laskurahoitus on joustava ja luotettava rahoitusratkaisu yrityksille. Sen avulla saat rahoitusta myyntisaataviasi vastaan.

Haittaavatko pitkät maksuehdot yrityksesi maksuvalmiutta?

Sinun ei tarvitse odottaa maksuehdon mukaista, usein 30, 60 tai 90 päivää, saadaksesi rahat tilille. Rahoitusratkaisumme avulla saat myyntisaatavistasi rahat tilille 1-2 pankkipäivän kuluessa.

Laskurahoitus sopii B2B-myyntiä harjoittaville yrityksille, jotka laskuttavat kotimaisia yrityksiä sekä haluavat parantaa maksuvalmiuttaan, keventää hallinnollista työtä ja pienentää luottoriskejään.

Rekisteröidy Nettilasku.fi-palvelun käyttäjäksi – saat rahat tilille nopeammin.

Ota yhteyttä Nettilasku.fi asiakaspalveluun:

Puhelimitse 0600-301 045 (1,6 euroa/minuutti + alv)
Ja sähköpostitse tuki@nettilasku.fi

Tai ota yhteyttä Chatin kautta: http://www.nettilasku.fi/

Ylivertainen asiakaspalvelu on Intrum Oy:lle kunnia-asia. Intrumin asiakaspalvelussa kuunnellaan aidosti ja palvellaan inhimillisesti. Saat erääntyneet saatavasi perittyä ja samalla asiakassuhteesi pysyvät kunnossa.

Kysy apua yrityksesi taloudenhallintaan Intrumin myynnistä:
Puhelimitse 09 2291 1600