Reilua peliä kaukalossa ja liike-elämässä

Reilua peliä kaukalossa ja liike-elämässä

Mitä yhteistä on jääkiekon ja terveen talouden välillä? Säännöt. Ilman niitä kumpikaan ei toimi.

Reilun pelin käsite, Fair play, on yleisesti tunnettu ja hyväksytty eettinen ohjeistus niin jääkiekossa kuin jalkapallossa. Pelaajat kasvatetaan kunnioittamaan reilun pelin sääntöjä jo juonioritasolla, jotta pelaaminen olisi kaikille turvallista ja voittoa opittaisiin tavoittelemaan reilun kamppailun hengessä, sääntöjen puitteissa. 

Erotuomarit ovat paljon vartijoina. Heidän tehtävänänsä on varmistaa, että reilun pelin sääntöjä noudatetaan kaikissa tilanteissa - myös silloin, kuin ratkaisut herättävät suuria tunteita ja vastustusta. Sääntökirjan tuntemuksen lisäksi heiltä vaaditaan erinomaista pelinlukutaitoa, paineensietokykyä ja kanttia tehdä kovia päätöksiä silloin kun tilanne sitä vaatii. 

Aivan kuten jääkiekkoon, reilun pelin henki pätee myös liike-elämään. Luottoyhteiskunta perustuu siihen, että sovituista velvoitteista pidetään kiinni. Myyjä saa maksunsa, ja ostaja tuotteensa. Näin raha kiertää yhteiskunnassa nopeammin kiihdyttäen vaihdantaa, mikä mahdollistaa investoinnit ja työllistämisen.  Terve talous toimii perustana hyvälle elämänlaadulle ja luo mahdollisuuksia ihmisille saavuttaa unelmiaan ja tavoitteitaan. Intrum auttaa yrityksiä ja yhteisöjä luotonhallinnassa ja kuluttajia selviytymään veloistaan. 

Olemme toimineet Suomen Jääkiekkoliiton virallisena sponsorina jo vuodesta 2001 alkaen. Toimimme myös SM-liigan erotuomareiden pääyhteistyökumppanina "Reilua peliä kaukalossa ja liike-elämässä" -teemallamme, jonka tavoitteena on edistää terveen talouden pelisääntöjen vaalimista niin kuluttajien kuin yritysten keskuudessa. 

Tarvitsetko vahvistuksia luotonhallintaan? Haluatko kuulla tarkemmin, miten voisimme auttaa juuri sinun yritystäsi onnistumaan paremmin luotonhallinnassa ja vähentämään luottotappioita? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme jo tänään, tavoitat heidät numerosta 09 3154 4880 tai sähköpostitse info.finland@intrum.com.

Mikäli haluat keskustella henkilökohtaisesta tilanteestasi velallisena, olemme täällä sinua varten. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme. 

Reilun pelin hengessä kohti tervettä taloutta!