Sponsorointi ja tukeminen

Intrum tukee suomalaista urheilua, taidetta, lasten ja nuorten taloustietämystä ja hyvinvointia. Olemme sponsoroineet vuosien varrella useita kohteita. Tukemisen avulla haluamme viestiä arvojamme ja rakentaa yrityskuvaamme vastuullisena yhteiskunnallisena toimijana.


Joululahjoitus Tukikummit-säätiölle nuorten syrjäytymisen vastaiseen työhön

Jouluna 2021 kohdistimme vuotuisen hyväntekeväisyyslahjoituksemme Tukikummit-säätiölle. Säätiön tarkoituksena on ehkäistä nuoria syrjäytymästä. Avustukset kanavoivaan lyhentämättömänä perille Kirkon diakoniarahaston kautta. Tuen saajan ei tarvitse kuulua mihinkään uskonnolliseen ryhmään. Lue lisää Tukikummit-säätiön toiminnasta. 

Intrum tukee Tukikummit -säätiön toimintaa joululahjoituksella.

Taidetta tukemassa

Intrum on tukenut taidemaalareiden valtakunnallista järjestöä Taidemaalariliittoa vuodesta 2007 lähtien. Olemme mukana myös Taidemaalariliiton vuotuisessa Teosvälitystapahtumassa.


Reilua peliä kaukalossa ja liike-elämässä

Intrum on Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppani jo vuodesta 2001 alkaen, ja vuodesta 2004 alkaen yritys on sponsoroinut SM-liigan tuomareita.

Lue lisää yhteistyöstä 


Rakentamassa maailman parasta lastensairaalaa

Intrum on tukenut Uuden Lastensairaalan rakentamista rahallisella lahjoituksella. Meillä oli mahdollisuus ja halu olla mukana varmistamassa, että suomalaiset lapset saavat maailman parasta hoitoa maailman parhaassa sairaalassa. Lue lisää tiedotteet-osiosta.

 

Intrum oli mukana tukemassa Uuden Lastensairaalan rakentamista.

Taloustaidon edistäjä ja velkaantumisen ennaltaehkäisijä

Tarjoamme vuosittain julkiset raporttimme oppilaitosten käyttöön, sekä vierailemme kouluissa ja oppilaitoksissa opettamassa taloustaidon perusasioita nuorille. Tiedon jakamisella ja valistuksella pyrimme ennaltaehkäisemään velkaantumista.

Innovaatioiden mahdollistaja

Kehitämme jatkuvasti parempia tapoja, joilla kuluttajat voivat tehokkaammin hallita omaa henkilökohtaista talouttaan. Järjestimme yhdessä Tieto-konsernin kanssa Intrumhackathonin, jonka tavoitteena oli hyödyntää teknologiaa ja digitalisaatiota taloudellisen hyvinvoinnin parantamisessa. 

Etsimme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia innovaatioiden synnyttämiseen ja edistämiseen.