Koronavirus (COVID-19) ja vaikutukset toimintaamme 

Kaikki palvelumme, mukaanlukien asiakaspalvelu, toimivat normaalisti. Lue lisää toimintojemme ja asiakaspalvelumme turvaamisesta myös poikkeusoloissa. 

Jatkuva Rating -palvelu

Jatkuva Rating -palvelun avulla seuraat reaaliaikaisesti asiakkaidesi luottoluokitusta.

Jatkuva Rating on Intrumin kehittämä luokitus, jonka avulla seuraat vaivattomasti ja reaaliaikaisesti asiakkaidesi luottokelpoisuutta. Jatkuva Rating on viisiportainen (AAA, AA, A, B, C) luokitus, joka sisältää myös laskennallisen enimmäisluottorajan.

Palvelun ainutlaatuisuus perustuu Intrumin maksutapatietojen hyödyntämiseen luokituksen muodostamisessa. Ajantasaisen maksutapatiedon avulla saat tiedon asiakkaidesi maksuvaikeuksista hyvissä ajoin. Laskennassa hyödynnetään myös tilinpäätös- ja maksuhäiriötietoja.

Palvelun avulla voit välttyä yllättäviltä luottotappioilta. Yritysten valvonta jää ulkopuolisen asiantuntijan seurattavaksi, jolloin jää aikaa keskittyä omaan ydinliiketoimintaan. Luottoraja ja luottoluokitus päivittyvät automaattisesti mikäli yrityksen tilanne muuttuu.

Asiakas lisätään palveluun joko verkkopalvelun kautta tai toimittamalla lista seurantaan asetettavista yrityksistä. Palvelu on saatavana myös luottotietorajapinnan kautta, jolloin se voidaan integroida yrityksen tietojärjestelmään.

Palvelu antaa yrityksestä heti luottoluokituksen ja enimmäisluottorajan ja yritys jää seurantaan. Tilaaja saa sähköpostiinsa raportin, mikäli luottoluokitus tai enimmäisluottoraja muuttuvat. Raportilla näkyy myös syy muutokselle. Luokitukset ovat tarkasteltavissa ja myös verkkopalvelussamme.

Haluatko kuulla lisää palvelustamme? Kiinnostaako yritysten luottoluokitukset? Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä.Voit halutessasi jättää tähän lisätietoja