Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme 

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

Intrumin nimissä huijaussoittoja ja -sähköpostiviestejä

Jos epäilet Inrumin nimissä saamaasi viestiä tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos kyseessä ei ollut aito yhteydenotto Intrumilta ja olet antanut yhteydenottajalle henkilötietojasi, ilmoita asiasta poliisille.

GT Musiikkiluvat Oy tehostaa luotonhallintaansa ottamalla käyttöön Intrumin muistutus- ja perintäpalvelut

GT Musiikkiluvat Oy:n asiakkaiden erääntyneet laskut siirtyivät Intrumin perintään joulukuussa 2018. Erääntyvien laskujen muistutuspalvelu käynnistyy tammikuussa.

GT Musiikkiluvat Oy on Gramexin ja Teoston yhteisyritys, joka vastaa taustamusiikkilupien myynnistä, markkinoinnista, laskutuksesta ja asiakaspalvelusta. Taustamusiikin ollessa yhä keskeisempi osa yritysten ja yhteisöjen asiakaskokemuksen rakentamista, GT Musiikkiluvat Oy:n asiakaskunta on laajentunut nopeasti viime vuosina jo usean kymmenen tuhannen asiakkaan kattavaksi rekisteriksi.

– Olemme pyrkineet tuomaan koko musiikin maailman asiakkaidemme käden ulottuville, jotta he voivat omassa liiketoiminnassaan hyödyntää musiikin voimaa brändinsä rakentamisessa laillisesti ja luvanvaraisesti. Tarkoituksemme on tuottaa meidän asiakkaille heidän liiketoimintaa tukevia tunne-elämyksiä musiikin avulla. Näin saamme kerättyä musiikintekijöille heille kuuluvaa palkkaa ja siksi katsoimme tarpeelliseksi tehostaa myös luotonhallintaprosessejamme. Valitsimme kumppaniksemme perintätoimiston, joka jakaa kanssamme samanlaisen ajatusmaailman asiakaskokemuksen rakentamisesta ja ylläpitämisestä”, toteaa toimitusjohtaja Harri Kaasinen GT Musiikkiluvat Oy:stä.

Taustamusiikin julkinen esittäminen on luvanvaraista. Julkisiksi tiloiksi lasketaan esimerkiksi asiakastilat, yritykset, ravintola-, majoitus- ja liikuntapaikat sekä liikennevälineet. GT Musiikkiluvat Oy:n asiakkaat edustavat niin yksityistä kuin julkista sektoria kaikilta toimialoita.

Musiikin moninaiset vaikutukset ihmisten tunnetilaan ja käyttäytymiseen on tunnistettu jo pitkään. Musiikilla on myös positiivisia vaikutuksia esimerkiksi henkilöstön yhteisöllisyyteen ja viihtyvyyteen.

– Olen todella iloinen ja innostunut uudesta yhteistyösopimuksestamme, sillä se on saanut meidät pohtimaan vaihtoehtoja, kuinka voisimme hyödyntää taustamusiikkia tehokkaammin myös omassa liiketoiminnassamme”, kertoo Intrumin toimitusjohtaja Tommi Sova sopimuksen allekirjoittamisen jälkeisistä tunnelmista.

Lisätietoja:

Tommi Sova, toimitusjohtaja, Intrum Oy
puh: vaihde: 09 229 111

Leena Rindell, viestintäpäällikkö, Intrum Oy
puh: +358 9 229 11 623
sähköposti: leena.rindell@intrum.com