Intrumin nimissä huijausviestejä ja huijaussivustoja

Intrumin nimissä on lähetetty huijaustekstiviestejä, joissa kehotetaan kirjautumaan muun muassa suomitunnistus.com  ja intrumlasku.com -sivustoille. Kyseiset sivustot ovat huijausverkkosivuja, jolle ei tule kirjautua. Jos epäilet Intrumin nimissä saamaasi tekstiviestiä, sähköpostia tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos olet antanut huijausviestin yhteydessä henkilötietojasi väärälle taholle tai kirjautunut huijaussivustolle, ilmoita asiasta poliisille.


Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa - suosittelemme asioimaan verkkopalvelussamme

Asiakaspalvelumme on tilapäisesti ruuhkautunut tavallista useampien yhteydenottojen vuoksi. Oma Intrum -verkkopalvelumme on sujuva tapa hoitaa asioita kanssamme. Siirry tästä Oma Intrumiin

 

Maksuviiveanalyysi

Maksuviiveanalyysi

Maksuviiveanalyysin avulla voit tutkia asiakkaittesi maksukäyttäytymistä kokonaisuutena. Sen avulla tunnistat kasvavat riskit sekä lisämyynnin mahdollisuudet yritysasiakkaissa. Asiakaskannan kokonaisriskin seuraaminen, oikea asiakasvalinta ja luottopolitiikan räätälöinti, parantavat yrityksesi menestystä.

Maksuviiveanalyysi auttaa sinua ymmärtämään kuinka yritykset maksavat laskunsa. Maksukäyttäytyminen on olennainen osa yritysten taloudellista menestystä, joten se indikoi saatavien kotiutumiseen liittyviä riskejä ja myös vakavampia kassaongelmia yrityksessä.

Analysoimalla koko asiakaskantasi maksukäyttäytymistä, saat tietoa sekä yksittäisten yritysten tilasta että asiakaskantasi kokonaisriskitasosta. Vertaamalla kokonaisriskin kehitystä muuhun yrityksessäsi syntyvään dataan, voit hallita paremmin luottoriskejä, arvioida luottopolitiikan toimivuutta ja tehdä siihen tarvittaessa muutoksia.

Kuinka Maksuviiveanalyysi toimii

Valitse analysoitavaksi esimerkiksi yhden asiakassegmentin yritykset, koko asiakaskantasi tai tavarantoimittajasi. Koska riskiluokitus on suhdeluku, se mahdollistaa vertailun eri kokoisiin yrityksiin.

Maksuviiveanalyysi

  • esittelee tulokset visuaalisesti, joten näet helposti riskin jakautumisen portfoliossasi
  • luokittelee yritykset riskiluokkiin 1-5 perustuen yritysten tämän hetkisiin maksuviiveisiin eli Intrumilla perinnässä oleviin saataviin
  • kertoo asiakaskantasi keskimääräisen riskiluvun, jolloin tiedät mihin suuntaan asiakantasi riskitasoa pitäisi riskinottokykysi mukaan muuttaa
  • kertoo, kuinka riskitaso on kehittynyt viimeisten kuuden kuukauden aikana
  • erittelee ne yritykset, joilta juuri sinun yritykselläsi on saatavia ja kertoo niiden maksukykyriskin tason

Voit tilata Maksuviiveanalyysin sopimusasiakkaiden Intrum Web Luottotieto -palvelun Analytiikkapalvelut -sivulta. Tutustu alta myös Asiakasvalintaan tai muihin palveluihimme, mitkä yhdistettynä Maksuviiveanalyysin kanssa optimoivat riskienhallintasi.

Palvelun hyödyt

1
Tunnet asiakaskantasi kokonaisriskitason sekä yksittäisten yritysten maksukyvyn
2
Tiedät, minkä yritysten luottokelpoisuutta sinun tulisi valvoa jatkuvasti
3
Voit löytää asiakaskannastasi yrityksiä, joille kohdistaa lisämyyntiä
4
Osaat arvioida luottopolitiikan toimivuutta ja tehdä siihen tarvittaessa muutoksia

Haluatko kuulla lisää Maksuviiveanalyysistä ja muista palveluistamme?

Ota yhteyttä asiantuntijaan