Palvelut jäsenyrityksille

Palvelumme on kehitelty ratkaisemaan yritysten yleisimpiä raha-asioihin liittyviä haasteita. Yrittäjäjärjestön jäsenenä saat palvelumme käyttöösi jäsenetuhintaan. Olemme kumppanisi vastuullisessa luotonannossa ja kassavirran kiihdyttämisessä.

Luottotietojen tarkistus

Ennakointi on parasta riskienhallintaa. Minimoi luottotappioriskit ja tarkista Luottotietopalvelumme avulla yrityksen luottotiedot aina ennen kaupantekoa. Asiakkaanamme käytössäsi on markkinoiden tuoreimmat saatavilla olevat tiedot. Tarkistamalla myös muiden yhteistyökumppaneidesi luottotietohistorian vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

Yrittäjäjärjestön jäsenille tarjoamme Luottotieto- ja perintäpalvelumme jäsenetuhintaan: vuosihinta 95 € + alv (normaalisti 195 € + alv)

Perintä

Autamme perimään saatavasi niin, että asiakassuhde voi jatkua hetkellisistä maksuvaikeuksista huolimatta.

Perintätoimet kannattaa aloittaa pian maksumuistutuksen jälkeen. Mitä nopeammin ne aloitat, sitä varmemmin saat rahasi takaisin. 

Meillä saat henkilökohtaisen perintäneuvojan, joka auttaa sinua perinnän kaikissa vaiheissa. Tarjoamme aina ylivertaista asiakaspalvelua sinulle ja asiakkaillesi.

Yrittäjäjärjestön jäsenille tarjoamme Luottotieto- ja perintäpalvelumme jäsenetuhintaan: vuosihinta 95 € + alv (normaalisti 195 € + alv)

KV-palvelut

Meillä on toimistoja 25 eri maassa ja niiden lisäksi asiamiehiä 160 maassa. Kansainvälinen palvelupakettimme takaa, että saat rahasi takaisin myös ulkomailta. Voimme olla avuksesi jo maksumuistutusvaiheessa. Kansainvälisen perintäpalvelumme avulla saat paikallisen asiantuntijan hoitamaan asiaasi - näin saat rahasi varmimmin takaisin. Voit hakea takaisin maksamiesi hotelli-, ravintola-, messu-, taksi- ja bensakulujen arvonlisäverot useista Euroopan maista. Selvitä yhdellä puhelinsoitolla mitä kuluja Arvonlisäveropalvelumme voi hakea sinulle takaisin.

Tarjoamme yrittäjäjärjestön jäsenille Kansainvälinen perintä- ja arvonlisäveropalvelut jäsenetuhintaan: vuosihinta 95 € + alv (normaalisti 195 € + alv)

Laskurahoitus

Vaativatko asiakkaasi yhä pidempiä maksuehtoja? Tarvitsetko rahoitusta liiketoiminnan kehittämiseen? Intrum Rahoituksen Laskurahoitus on tehokas rahoitusratkaisu, jonka avulla tasoitat kassan kausivaihtelut ja poistat pitkien maksuaikojen ongelman. Kun käytössäsi on Laskurahoitus, voit keskittyä rauhassa ydinliiketoimintaasi. Me huolehdimme rahoituksen lisäksi myös myyntilaskujen hallinnoinnista. Hoidamme laskujen lähettämisen, myyntireskontran, maksumuistutukset, perinnän ja raportoinnin.

Yrittäjäjärjestön jäsenille tarjoamme Laskurahoitus-palvelumme jäsenetuhintaan: vuosihinta 150 € + alv (normaalisti 250 € + alv)

 


Miksi valita Intrum?

Kattavat luotonhallinnan palvelut


Tutkitusti toimialan paras asiakaspalvelu


Global toimija ja paikallinen yhteistyökumppani


Lakiasiainosastomme asiantuntijat käytettävissäsi


“Vastuullisuus on meille tärkeää, haluamme olla edistämässä sitä myös luotonhallinnassa. Työmme perustuu tarkoitukseemme toimia terveen talouden suunnannäyttäjänä.”

Haluatko kuulla lisää luotonhallinnan palveluistamme?

Ota yhteyttä myyntiimme.