Next Generation -ohjelma

Oletko kunnianhimoinen, avoin muutokselle, utelias ja innokas oppimaan? Haluatko kehittyä nopeaan tahtiin? Aloita urasi Intrumilla.

Intrum on luotonhallinnan kiistaton markkinajohtaja ja sen mukana tulee vastuu viedä alaa eteenpäin. Jotta voimme tehdä niin, meillä on oltava huippukykyjä. Vuodesta 2017 lähtien Intrum on etsinyt tulevaisuuden johtajia ja analyytikoita jatkamaan toimialamme ja liiketoimintamme kehittämistä Next Generation -ohjelman kautta. 

Kim Rosseel, Intrumin Global Talent Specialist sekä Next Generation -ohjelmasta valmistuneet kertovat ohjelmasta ja miksi se on tärkeä Intrumille:

Next Generation Program

Intrumin trainee-ohjelma tarjoaa haastavan ja palkitsevan kokemuksen, jossa pääset viettämään 12 kuukautta kehittyvässä kansainvälisessä liiketoiminnassa. Ohjelma tarjoaa sinulle arvokkaan kokemuksen, jossa panostuksellasi on todella merkitystä asiakkaillemme, loppuasiakkaillemme, Intrumille, yhteiskunnalle ja mikä tärkeintä – itsellesi.

Ohjelma alkaa syyskuussa ja kestää yhden kokonaisen vuoden, jonka aikana harjoittelijat ovat kokopäivätyössä. Vuoden 2022 ohjelmaan osallistuu harjoittelijoita  Ruotsista, Norjasta, Ranskasta, Saksasta, Suomesta, Unkarista, Kreikasta ja Espanjasta.

“En voi kuvitella parempaa tapaa aloittaa ura. Kehityt henkilökohtaisella ja ammatillisella tasolla. Lisäksi opit ymmärtämään Intrumin kansainvälistä näkökulmaa, mikä auttaa sinua myös paikallisesti.”

Iiro Alikärri osallistui Next Generation -ohjelmaan 2019/2020

Moduulit

Ohjelma on jaettu kolmeen moduuliin, joissa työskentelet eri osastoilla erilaisissa projekteissa, rakennat verkostoasi sekä kehität taitojasi ja tietojasi. Tutkiminen ja osallistuminen ovat tärkeitä. Sinulla on mahdollisuus saada kokemuksia ja oivalluksia sekä päivittäisestä liiketoiminnastamme että yksittäisistä projekteista. Toisen moduulin aikana vietät kaksi kuukautta ulkomailla yhdessä paikallisista organisaatioistamme saaden uusia näkökulmia ja tavaten uusia ihmisiä.

Merkityksellistä kehitystä

Ohjelman tavoitteiden saavuttamiseksi oppimisesi on välttämätöntä. Siksi sinua tukee sekä oma henkilökohtainen mentori että esihenkilösi. Oppimissuunnitelmasi suunnitellaan vastaamaan erityisiä tavoitteitasi ja tarpeitasi. Moduulien välissä sinä ja Next Generation -kollegasi tapaatte koulutuksessa, jossa opit lisää henkilökohtaisesta johtajuudesta sekä kehität johtamis- ja asiantuntijataitojasi. Yksittäisten tehtävien lisäksi sinulla ja muilla ohjelmaan osallistujilla on myös yhteisiä tehtäviä, joissa harjoittelette tiimi- ja ongelmanratkaisutaitoja.

“Yksi parhaista asioista Next Generation -ohjelmassa on, että saan tavata ihmisiä eri maista ja kulttuureista, joilla on erilainen ammatillinen tausta.”

Albin Andersson Ruotsista osallistui Next Generation -ohjelmaan 2019/2020

Kuinka hakea?

Rekrytointiprosessimme sisältää erilaisia vaiheita ja käytämme matkan varrella paljon aikaa tutustuaksemme potentiaaliisi. Samalla annamme sinulle mahdollisuuden tutustua meihin. 

 


Hakuprosessi

Haku auki

Haastattelut

Valintakomitea

Taustatarkastus

‹  Edellinen Seuraava  ›

Keitä etsimme?

Etsimme intohimoisia ja innovatiivisia henkilöitä, jotka ovat suorittaneet jonkin korkeakoulututkinnon ja joilla on noin vuoden kokemus työelämässä koulutusta vastaavissa tehtävissä.  Sinulla tulee olla johtamistaitoja ja pystyt ottamaan vastaan ohjausta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ottaa vastuuta alusta alkaen. Luvassa on haasteita ja mahdollisuuksia, mukaan lukien yksilöllinen urasuunnitelma.

Analyst Graduate - Profile description

Management/Leadership Graduate - Profile description

Tutustu harjoittelijoihin

Maria Wathne osallistui Next Generation -ohjelmaan 2018/2019

"Palkitsevinta minulle vuoden aikana on ollut tutustua ryhmän muihin harjoittelijoihin ja kasvaa yhdessä sekä saada Intrumista erittäin laaja näkökulma", sanoo Norjan Next Generation -ohjelmasta valmistunut Maria Wathne.

Márk Nyerges osallistui Next Generation -ohjelmaan 2018/2019

"Työskentelen erittäin lahjakkaiden ja avoimien ihmisten kanssa. Intrum on nopeasti kasvava yritys, jossa voin haastaa itseni", sanoo Next Generation -ohjelmasta  valmistunut Márk Nyerges Unkarista.