Intrumin nimissä huijausviestejä ja huijaussivustoja

Intrumin nimissä on lähetetty huijaustekstiviestejä, joissa kehotetaan kirjautumaan muun muassa suomitunnistus.com,  intrumlasku.com ja suomiturvallisuus.com -sivustoille. Kyseiset sivustot ovat huijausverkkosivuja, jolle ei tule kirjautua. Jos epäilet Intrumin nimissä saamaasi tekstiviestiä, sähköpostia tai puhelua huijaukseksi, ota yhteyttä Intrumin asiakaspalveluun. Jos olet antanut huijausviestin yhteydessä henkilötietojasi väärälle taholle tai kirjautunut huijaussivustolle, ilmoita asiasta poliisille.

 

Webinaari 28.5. klo 10 – päivitä tietosi kansainvälisestä arvonlisäverotuksesta

Webinaari 28.5. klo 10 – päivitä tietosi kansainvälisestä arvonlisäverotuksesta

Mikä mietityttää kansainvälisessä arvonlisäverotuksessa? Tule maksuttomaan webinaariin kuulemaan asiantuntijamme Pauli Rahikaisen pohdintaa yleisimmistä vastaan tulevista kysymyksistä. Tiistaina 28.5.2024 klo 10:00-10:30

Aiheina:

  • Mitä jos yritys aloittaa toiminnan ulkomailla?
  • Mikä muuttuu EU:n arvonlisäverotuksessa?
  • Miten ulkomainen arvonlisävero haetaan takaisin?
  • Mistä työkaluja tekemisen tueksi?

Euroopan Unionin tuomioistuimesta on tullut viime vuosina useita merkittäviä arvonlisäveroa koskevia päätöksiä. Nyt voit äänestämällä vaikuttaa siihen, mihin aihealueeseen webinaarissa pureudutaan. Valitse ilmoittautumisen yhteydessä mistä aiheista haluaisit kuulla:

  • vähennysoikeus
  • laskuvaatimukset
  • alustatalous

Webinaari sisältää hyödyllistä tietoa yritysten talousjohdolle ja veroasioista vastaaville sekä ulkomaankaupan parissa työskenteleville taloushallinnon ammattilaisille. Webinaari soveltuu erityisen hyvin työssään osto- ja myyntilaskuja käsitteleville.

Lisätietoja: vatservices@intrum.com

Asiantuntijana:

Pauli Rahikainen toimii Intrumilla Arvonlisäveropalveluiden Senior VAT Advisorina. Hänellä on pitkä kokemus suomalaisten yritysten arvonlisäverorekisteröinneistä, arvonlisäveron takaisinhausta ja näihin liittyvistä kansainvälisen arvonlisäverotuksen kysymyksistä.