Laskurahoitus kasvun moottorina -webinaari

Kiihtynyt inflaatio ja korkojen nousu koettelevat parhaillaan yritysten toimintakykyä. Vaikutukset ovat havaittavissa myös yritysten maksukäyttäytymisessä. Asiakkaiden vaatiessa pidempiä maksuehtoja ja maksukäyttäytymisen hidastuessa, on tärkeä varmistaa rahojen riittävyys yrityksen omassa kassassa. Tehokas kassavirta on elinehto liiketoiminnan kannattavalle harjoittamiselle ja haastavina aikoina siihen on erityisesti syytä kiinnittää huomiota.

Laskurahoitus on joustava ratkaisu kassavirran tehostamiseen ja myyntisaatavien hallintaan. Laskurahoituksen avulla myyntilaskuihin sitoutuneet pääomat vapautuvat nopeasti yrityksen kassavaroiksi. Rahat tilitetään 100 %:n rahoitusosuudella heti laskun lähetyksen jälkeen, jolloin yrityksen maksuvalmius paranee merkittävästi. Palvelu tukee myös vientikauppaan liittyvien kasvutavoitteiden saavuttamista, sillä rahoitamme myös kansainvälisen kaupan vientisaatavat.

Tervetuloa maksuttomaan webinaariimme kuulemaan, kuinka palvelu toimii kasvun moottorina ja hakemaan vinkit, kuinka tehostaa yrityksen kassankiertoa ja maksuvalmiutta. 

Ajankohta: tiistai 18.4. klo 9-9.45

Asiantuntijoina Intrum Rahoituksen tuote- ja kehityspäällikkö Jouni Taskinen ja myyntipäällikkö Tapio Miettunen.

Muistathan ilmoittautua, vaikka et pääsisi osallistumaan, sillä lähetämme kaikille ilmoittautuneille webinaaritallenteen.